HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Reko dr. Sanader danas na otvorenju novoizgrađenog djela Dalmatine da će mosta za Pelješac BITI bez obzira na……..Uz ostale poslove, zna se šta to znači i za Hidru!

marcello

Reko dr. Sanader danas na otvorenju novoizgrađenog djela Dalmatine da će mosta za Pelješac BITI bez obzira na……..Uz ostale poslove, zna se šta to znači i za Hidru!

a dr. Sanader je čovjek od riječi.

a dr. Sanader je čovjek od riječi.
[/quote]

[bye]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ne, to su TNPL, VDKT, ATPL i INA. Ali to nije tema ovdje. Ako imaš što pametno za Hidru napisati slobodno izvoli.

Dragi kolega, s obzirom da ne vjerujete u Hidroelektru, zanimljivo mi je da vjerujete u Viadukt. Zbog čega je Viadukt po vašem mišljenju trenutno bolje prilika?
[/quote]

FI drugi i treći kvartal 2008. Usporedite ih.

Tko je šljunčar na prodaji, zna li se??

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Ne, to su TNPL, VDKT, ATPL i INA. Ali to nije tema ovdje. Ako imaš što pametno za Hidru napisati slobodno izvoli.

Dragi kolega, s obzirom da ne vjerujete u Hidroelektru, zanimljivo mi je da vjerujete u Viadukt. Zbog čega je Viadukt po vašem mišljenju trenutno bolje prilika?
[/quote]

FI drugi i treći kvartal 2008. Usporedite ih.

[/quote]
U pravu ste kolega, Viadukt ima zadnja 2 kvartala odlična izvješća, no kolko sam vidio znaju im se dogoditi i kvartali i sa gubitkom od preko 30 mil. kn, dok Hidroelektra kontinuirano ostvaruje 3-5 mil. kn dobiti po kvartalu. Najbolja stvar koja se Viaduktu dogodila je dokapitalizacija, pa je značajno popravio bilancu, mislim da bi bez toga sve zajedno puno lošije izgledalo.

Svejedno, ostajem pri mišljenju da je Hidroelektra po 200 kn bolja prilika nego Viadukt po 300 kn. Ali definitivno obje su mi na vrhu prioriteta za kupnju.

I kolko ja vidim, Hidroelektra ima 5,5 mil. kn više dobiti prije oporezivanja u 2008. nego Viadukt, lako je odabrati kvartale koji vama odgovaraju pa donosit zaključke.

I kolko ja vidim, Hidroelektra ima 5,5 mil. kn više dobiti prije oporezivanja u 2008. nego Viadukt, lako je odabrati kvartale koji vama odgovaraju pa donosit zaključke.

hvala Vam na info ali Vas molim da se svi zajedno smirimo jer se nemogu skoncentrirati
unaprijed hvala
pofuk

hvala Vam na info ali Vas molim da se svi zajedno smirimo jer se nemogu skoncentrirati
unaprijed hvala
pofuk
[/quote]
A na šta se želiš skoncentrirati kolega?

unaprijed hvala
pofuk
[/quote]
A na šta se želiš skoncentrirati kolega?
[/quote]
pa iskreno toliko sam dekoncentriran u zadnje vreme da bih se htel na bilo kaj skoncentrirati
izmedju ostalog i na hdel
pofuk

I šta ti onda smetaju komentari na forumu? Pa odi u prirodu i tamo se koncentriraj do mile volje…
Baš me zanima šta vi kolega Pofuk, makar ste totalno dekoncentrirani, mislite o kretanju cijene Hidroelektre?

I šta ti onda smetaju komentari na forumu? Pa odi u prirodu i tamo se koncentriraj do mile volje…
Baš me zanima šta vi kolega Pofuk, makar ste totalno dekoncentrirani, mislite o kretanju cijene Hidroelektre?

cujte iskreno Vam nemogu nis pametno reci samo znam da sam razgovaro sa tipom koji je u top 10 kad je cijena bila na vrhu i reko mi je da mu nis nije jasno jer da tolko ne vredi……….momentalno mislim da je podcijenjena ali nemojte moje misljenje uzimati ni pod ono sto se zove ostalo sto niko nece
pofuk

New Report

Close