HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Barbosa

kolega samo se šalim, nisko, znam ja HDEL još od 1900,00 kn, bit će tu i most preko Neretve koji će bit možda i veći od ovog ali šta to nama trenutno znači osim jedne od jačih pušiona na tžištu.
Ali da će bit bolje hoće.

*llllllllll [thumbsup]

Bar smo natukli promet [smiley]
5 postova u 10 minuta….to je povečanje od 500% prema jučer i prekjučer [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

počeo sam se i ja uključivati u ovu dionicu jer infrastrukturni projekti kakve gradi HDEL uvijek će se izvoditi, za razliku od recimo stanova koji će se sigurno graditi manje narednih godina
plan mi je tjedno kupovati oko 150 komada a prodati kada budem najmanje na +50% u odnosu na prosječnu cijenu po kojoj sam kupio… a možda ću čekati i cijelih 100% što i nije neki rast obzirom na trenutnu mizernu cijenu [proud]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

ufff…kad se sjetim da je ova dionica bila preko 2000….

ja po sitno dokupljujem još tamo od 600 kn. nedavno sam prodao HT i malo po malo povećavam količine u ovoj dionici. gledao sam promjene u top 10 i tamo se ništa bitno ne mijenja, što mi govori da ga veliki drže, a da HDELom trguju mali ulagači koji sami sebi ruše cijene. kad završi ta spirala gluposti, ide HDEL nazad prema gore [thumbsup]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

pa ti si stvarno optimista u situaciji kad cijeli svijet ide dole, stvarno nema razloga da hidroelektra raste. ja sam u njoj prošao sav put od 500 kn do 2100 (ponešto zaradio [thumbsup]), ali i naučio da se radi o dionici koja raste samo onda kad je to stvar i s ostatkom tržišta, a mislim da je izvjesno kako nas za sada nikakav rast ne očekuje.

molim vas objasnite mi koje dionice se u ovo vrijeme ističu strelovitim rastom…kad pada večina dionica pada, a kad raste skoro sve rastu..(iako se u posljednje vrijeme to nažalost baš ne događa:( )

btw.
http://www.limun.hr/main.aspx?ID=360157&pojam=hidroelektrane
http://www.limun.hr/main.aspx?ID=361368&pojam=hidroelektrane

a i što je s onim hidroelektranama u Rusiji, čije je projektiranje ‘dobio’ igh?

... otišli su bikovi uzalud ...

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/HDEL-fin2008-3Q-NotREV-N-HR.xls

Heaven or Las Vegas

značajno povećanje potražianja od kupaca i obveza prema dobavljačima je mislim dobar pokazatelj šta čeka građevinare u skoroj budućnosti…nelikvidnost.

država plaća s kašnjenjem, ali uvjek plaća a Hidroelektra uglavnom gradi infrastrukturne objekte i objekte za veće naručitelje. nisu to stanovi pa da se nema kome prodati
samo izvješće je jako dobro, lijep rast dobiti.
općenito je na ZSE ovih dana sve više izvještaja koji pokazuju rast dobiti po +50% i više,a cijene dionica nisu bile ovako jeftine zadnje 2 godine, prava sprdačina što panika radi kod ljudi

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

samo izvješće je jako dobro, lijep rast dobiti.

Molim da objasnite meni NovoSeljaku ša je tako dobro u tom izvješću izuzev da još uvijek ne rade sa gubitkom.

Hvala

Ich Boss, Du nix

krajnje je vrijeme da se hidra makne sa državne sise,jel uskoro neće biti više šta za sisat.
treba krenuti van ponovno.

Good artists copy. Great artists steal.

New Report

Close