HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pad je velik ali nije na velikom prometu, pa ne treba kriviti one koji prodaju već sve vas koji niste kupovali i smanjivali prosjeke. Onaj tko samo čeka bez aktivnog trgovanja će se načekati, a bojim se da bi Hidra mogla na 2000 kn negdje oko 2015 ako još bude postojala.
Inače smatram da je HDEL podcijenjena do bola, samo što to u ovom kaosu kada se nudi puno primamljivih ponuda, to je teško za vidjeti.

Slažem se velikim dijelom. Dakle, prosjek ulaska mi je također dosta viši od trenutne cijene. U takvim situacijama uvijek pokušavam gledati čašu kao napola punu, odnosno ovo kao priliku za snizivanje tog prosjeka i time skraćivanje vremena potrebnog za dosezanje targeta. Za to naravno treba puno samokontrole i realne evaluacije, netko je dobro rekao: "Samo par postotaka ljudi je u psihičkom stanju kupovati jeftino, a prodavati skupo."
[/quote]

pitas li ti mene imam li ja vise novaca 🙂

Good artists copy. Great artists steal.

meni je prosjek ulaska oko 650 kuna… to je u petak izgledalo jako puno, kad sam kupovao cinilo se jako jeftino… vidjet cemo sto nosi sutra 🙂

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

do kuda bi još mogli pasti? do apsolutne nule? jel ima na burzi ko u fizici apsolutna nula? [sad]

Ovo danas je bez komentara

Počelo se i ovdje čistiti ,nervoza vlada da vlak ne pobjegne

Počelo se i ovdje čistiti ,nervoza vlada da vlak ne pobjegne

Taj vlak (nažalost) još dugo neće napustiti stanicu.

ak se ovo vrati na ATH ja ću sam sebe išamarat

Good artists copy. Great artists steal.

@rijeka

Osim toga izgleda da se radi o podzemnoj željeznici koja svaki dan vozi na dubljem nivou!
[lol]
Danas je na – 9

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

NEMOGU A DA NE KOMENTIRAM PA ZAR JE MOGUĆE DA OVA DIONICA TOLIKO I KONSTANTNO PADA,A TOLIKO PODCJENJENA .PA ZAR SU DIONIČARI OVE DIONICE NAJVEČI PANIČARI.POZDRAV SVIMA

– EU SADA ZAHTIJEVA GRADNJU PELJEŠKOG MOSTA
„Nedoumice oko izgradnje pelješkog mosta već su riješene. Europska unija sada ustraje na izgradnji mosta, jer kada Hrvatska postane punopravnom članicom unije, nužno će biti osigurati schengenski režim prelaska granice, a to sada nije moguće zbog granice kod Neuma. Osim toga, Hrvatska je i s BiH usuglasila sve detalje oko mosta pa i s te strane nema nikakvih zapreka, rekao je predsjednik Sabora Luka Bebić na obilježavanju devetnaeste obljetnice HDZ-a u Pločama. Govoreći o aktualnom političkom trenutku, Bebić je posebno istaknuo da predstavnici javne vlasti ne mogu uspjeti ako im javno dobro nije na prvom mjestu.
– Kako smo i najavljivali, Ploče su postale najveće gradilište u Hrvatskoj. Gradi se čvorište Čeveljuša-Karamatići, koje će biti dovršeno na proljeće iduće godine, te dio oko Crne rijeke, koji zbog kliskog terena zahtijeva posebnu stabilizaciju. To će biti dovršeno na proljeće, kako je i planirano, pojasnio je Bebić, naglašavajući da će se svaka faza radova na cestovnoj infrastrukturi nadzirati kako bi se poštovali zadani rokovi.
– Autocesta Ravča-Mali Prolog- Karamatići bit će dovršena do kraja 2009., kazao je Bebić napominjući kako se počinje graditi most kopno-Pelješac te autocesta Osojnik-Doli u Dubrovačkom primorju u dužini od 28 kilometara.
U okviru velikih cestovnih infrastrukturnih projekata, Bebić je najavio i izgradnju mosta kod Opuzena, koji će biti u funkciji lokalnog stanovništva za prelazak preko Neretve kojim će autocesta prijeći na drugu stranu i nastaviti dalje prema Dubrovniku.
– Projektna dokumentacija dovršena je i sada sa sigurnošću mogu reći kako će se tim mostom posebnim propisima i tehničkim rješenjima omogućiti kretanje lokalnog stanovništva, rekao je Bebić.
Predsjednik HDZ-a Ploča Krešimir Vejić, ovom je prigodom naglasio kako je HDZ postao nova snaga u Pločama.
– Da smo jaki, potvrđuju i posljednja događanja kad nas aktualna vladajuća SDP-ova vlast sustavno napada. To samo potvrđuje kako smo snažni i kako se boje, ustvrdio je Vejić.
Za njega nema nikakve dvojbe – HDZ preuzima vlast u Pločama, jer su građani ovoga grada shvatili da postojeća SDP-ova garnitura radi isključivo za svoje osobne interese, a ne interese grada i građana.

Grad smo ostavili u plusu
Jedan od osnivača HDZ iz 1989. i gradonačelnik Ploča do 2001., Joško Damić, pozdravljajući okupljene, naglasio je kako su laži da je HDZ-ova vlast ostavila gradsku blagajnu nakon primopredaje vlasti u minusu.
-Ostavili smo grad u plusu 600 tisuća kuna, bez ikakvih dubioza, sve ostalo je laž-zaključio je Joško Damić.

S.SOLDO/EPEHA
Snimio: Denis JERKOVIĆ/CROPIX

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Hidroelektra niskogradnja d.d.

*llllllllll…vidim da nisi baš upoznat sa HDEL

Investitor Pelješkog mosta su Hrvatske ceste d.o.o., izvođači su Konstruktor iz Splita, Viadukt i Hidroelektra iz Zagreba, a projektant je zagrebački Građevinski fakultet.

Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close