Preselila sam se neki dan iz hidre u luku ploce, pa si pogledajte sad tko vise pao [cry]
Preselila sam se neki dan iz hidre u luku ploce, pa si pogledajte sad tko vise pao [cry]
Danas više nisi faca ak si više zaradio, već ak si manje popušio. Kakva vremena…
bojim se da oporavka više nema….ja sam oko 1000kn u nekom prosjeku,znaći mora skoćit 200%,a što je s onima kaj su kupovali po 1500,2000,pa ćak i 2200?mislim da se moramo rastat s ulaznim i počet mislit o izlaznim cjenama…
bojim se da oporavka više nema….ja sam oko 1000kn u nekom prosjeku,znaći mora skoćit 200%,a što je s onima kaj su kupovali po 1500,2000,pa ćak i 2200?mislim da se moramo rastat s ulaznim i počet mislit o izlaznim cjenama…
na zalost i ja imam solidan paket placen po cca 2000kn …
pa nedavno biješe HDEL na nekih cirka soma kuna. I što se desilo?
Nisu plaćali plin i doprinose za Hrv. šume…. da to bi moglo biti.
hmm,al pitanje je,dal se može burza oporavit do tih granica????NIKAD!!
ne vjerujem bas nikada ali u nekom roku od 2-3god sumnjam cisto …. Ali that s life .. Negdje moras i doooobbbrrrooooo popu…ti da bih drugi puta bio pametniji …
Danas više nisi faca ak si više zaradio, već ak si manje popušio. Kakva vremena…
[/quote]
Kolega ova vam je dobra bitno je da se okreće!!! Malo šalu na stranu. Koliko ovo može potonuti?
Pad je velik ali nije na velikom prometu, pa ne treba kriviti one koji prodaju već sve vas koji niste kupovali i smanjivali prosjeke. Onaj tko samo čeka bez aktivnog trgovanja će se načekati, a bojim se da bi Hidra mogla na 2000 kn negdje oko 2015 ako još bude postojala.
Inače smatram da je HDEL podcijenjena do bola, samo što to u ovom kaosu kada se nudi puno primamljivih ponuda, to je teško za vidjeti.
Pad je velik ali nije na velikom prometu, pa ne treba kriviti one koji prodaju već sve vas koji niste kupovali i smanjivali prosjeke. Onaj tko samo čeka bez aktivnog trgovanja će se načekati, a bojim se da bi Hidra mogla na 2000 kn negdje oko 2015 ako još bude postojala.
Inače smatram da je HDEL podcijenjena do bola, samo što to u ovom kaosu kada se nudi puno primamljivih ponuda, to je teško za vidjeti.
Slažem se velikim dijelom. Dakle, prosjek ulaska mi je također dosta viši od trenutne cijene. U takvim situacijama uvijek pokušavam gledati čašu kao napola punu, odnosno ovo kao priliku za snizivanje tog prosjeka i time skraćivanje vremena potrebnog za dosezanje targeta. Za to naravno treba puno samokontrole i realne evaluacije, netko je dobro rekao: "Samo par postotaka ljudi je u psihičkom stanju kupovati jeftino, a prodavati skupo."