HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego, jel se za ovu dodatnu dionicu treba negdje prijaviti ili oni automatski šalju ponudu ako imaš preko 25 dionica?

Ja k’o da sam pao s kruske, pa vas pitam: Ima li ova dionice kakve dividende?

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

nikad manja potražnja za hidricom…

Tko radi, ne boji se gladi...

nikad manja potražnja za hidricom…

užas, slomit će ju, a ostali građevinari bar malo odoše gore [sad]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ja k’o da sam pao s kruske, pa vas pitam: Ima li ova dionice kakve dividende?

5 kn ,danas zadnji dan

Ja na ovoj dionici ne vidim nikakvih značajnih problema. U građevini nije čudno što prva tri mjeseca nema velike dobiti, kad se zna da građevinska sezona traje manje više cijele godine ovisno o ugovorenim lokacijama i poslovima, a to što su se baš građevinske situacije našle " otvorene "
nije ništa neobično. Dividenda je prosječno niska i uobičajena za građevinare, a manji omjer
dokapitalizacije ukazuje na potrebu svježeg kapitala u manjim razmjerima….
Meni je ovo jedna od perspektivinijih dionica, imajući u vidu solidne ugovorene poslove…Hdel je veliki partner u kapitalnim ulaganjimai izvođenju radova naših državnih investicija…to im otvara mogućnosti naplate ali i dugog financiranja investitora / problem su obrtna sredstva, a vidimo da su se snašli ovom manjom dokapitalizacijom. /

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Da li se sad vec mogu registrirati dionice na PBZInvestor (koje su odregistrirane radi partecipacije u dokapitalizaciji)?

Jel se treba negdje prijaviti za dokap ili automatski šalju mogućnost ako se ima preko 25 kom?

Sta brijete vi, zvao sam brokera i rekao mi je da ne treba odregistrirat dionice od njega zbog dokapitalizacije. pozdrav

Ovdje se govorilo o usluzi pbzinvestor kolega

da podvucemo….dali cu bit kontaktiran od strane brokerske kuce ili HDEL-a za dokapitalizaciju svojih dionica ili to ide automatizmom( ak imam pravo dobijem i oni mi oduzmu sa racuna)?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

da podvucemo….dali cu bit kontaktiran od strane brokerske kuce ili HDEL-a za dokapitalizaciju svojih dionica ili to ide automatizmom( ak imam pravo dobijem i oni mi oduzmu sa racuna)?

– kolega, nitko ne može uzeti Vaše novce sa bilo kojeg računa bez ”papira”… !
– ako želite kupiti, morate podnijeti zahtjev…

New Report

Close