Dugo me nije bilo.
Vidim i "novi" forum..
Nekako mi je draga ova tema..
Kako se drze moji Hidroelektrasi? 😉
Kakve veze ima to što je ruši s jednom kupnjom na 993 kad je ionako bid tanak i cijena od 1018 je bila isto kako bi se reko nategnuta..Ako će HDEL potegnuti gore (a toplo se nadam da hoće) onda joj ovaj zadnji krik očajnika ništa ne znači..
A koji je uopće razlog što je ispod 1500 kn, da ne napišem i višu cijenu? Koji je razlog što tržište nakon ovih silnih padova zadnjih mjeseci i dalje pada već 6 dana zaredom, i što je do prije pola sata bilo sve crveno? Nafta? Ona nafta koje ima dovoljno za još sigurno 100 godina? Ona nafta koji više neće koristiti za 20-30 godina od silnih alternativnih goriva? Kolega nema tu nekog pametnog razloga, to je tako i gotovo [proud].
Sumnjam da ćemo danas ispod 900 kn, prije bih rekao da ćemo pričekati da li će Ingra danas malo skočiti pa ako ode ona onda bi i mi mogli malo prema gore. Moje mišljenje.
izlazi se iz Hdel zadnjih tjedana na malim prometima, prodaju mali nadajći se da će na krilima crnih vijesti trejdanjem podići broj dionica u portfelju za iste pare. Šta se brinete? Kad potegne zeleno, bit će blokada u 10 minuta. Jesmo, svi smo u minusu koji smo duže u ovoj dionici ali ovo je trenutno stanje, ako vam treba novac koji ste uložili onda ga u dionice niti niste smjeli uložiti. Nema zime za Hdel
ako mene herc ne ćopi od ovog hdel-a, neće nikog, ko da si na ruletu!ko mi ono reče da uđem na 2000, mogo sam za te pare kupit zeni suđericu sad bi bio mir doma
Što je s onim čuvenim dokapom od 2,5M kuna?
Ide li to i kada?
19.06.2008.
– na svakih 25 – 1 kom – 300kn
19.06.2008.
– na svakih 25 – 1 kom – 300kn
[/quote]
Thx nana.
Još samo malo pojašnjenje. Da li to znači da je skupština kada se odlučuje 19.6. ili je već odlučeno pa se 19.6. formira popis dioničara koji imaju pravo na dokap?
[/quote]
još jedno pitanje: da li se za dokap dionice moraju odrergistrirati s PBZInvestora?