O kakvoj borbi za vlast govorite, to su čiste nebuloze. Dokap u Viaduktu ima itekako jasne razloge, a to je Libija koja će biti uskoro i potvrđena (i nije ona sve), a ako je dokap HDEL-a od 2,5 mln. kn zbog "konkretnog posla" onda je to jadan posao, a Uprava HDEL-a očito nesposobna kad nije mogla izaći sa nečim boljim.
Ako su Vam potrebni novci za libiju onda dokap radite po većoj cijeni od 300kuna jer je tržišna cijena oko 2600kuna jer ovako se prerviše razvodnjava vlasništvo za male novce(dokap je mogao ići po 1000kn ili 1500kn pa bi firma imala dodatnih 45000 ili 30000dionica a ne da trguje na prihodima sa 450000dionica u opticaju) i prvi dioničar se nemože javiti na dokap jer je u stečaju pa mi se čini da se njegov utjecaj ovim dokapom znatno smanjuje ali nemam se namjeru svađati jer dokap u hidri je trebao biti puno veći i obujmom i cijenom ali sve u svoje vrijeme. Pozdrav
hidra opet opstala preko 1000 i održavat će se do slijedećeg rasta crobexa
oće vraga ostati iznad. evo sad na 985. katastrofa. crobex 2 posto dole u 20 minuta trgovanja. živi užas
Objašnjenja niti neće biti dok veliki igrači i institucionalci dodaju loptu jedan drugome prema dogovoru. A mali su uglavnom zbunjeni dogadjanjima oko sebe………
kazu ingra pred poslom od pola miljarde dolara na gradnji brane u irackom kurdostanu , a sef ingre nedavno najavio hrvatski gradevinski konzorcij za strana trzista u kojem je i hidra, ovo se cini prvi znak da ce tu biti posla.
kazu ingra pred poslom od pola miljarde dolara na gradnji brane u irackom kurdostanu , a sef ingre nedavno najavio hrvatski gradevinski konzorcij za strana trzista u kojem je i hidra, ovo se cini prvi znak da ce tu biti posla.
Koliko vidim po svemu sudeći sutra smo zasigurno iznad 1100kn
Danas sam baš gledao zadnjih sat vremena trgovanja kako se slažu nalozi na kupnji. Bilo mi je zanimljivo, a i znakovito, kako su se pojavljivali nalozi od točno 20 komada u razmacima od par minuta, sve iznad 1000kn. Pa se netko istresao do 1000kn. Poslova ima, planova ima, naloga na kupnji ima….
[proud]
Koliko vidim po svemu sudeći sutra smo zasigurno iznad 1100kn
ako veliki opet ne odluče sniziti pa za dva dana dignuti cijenu i tako masno zaraditi…