a i kupac za milju je buy signal [smiley]
Mozda je bio nekad. Danas to vise nije pravilo.
Slobodna Dalmacija 20.3.2008.
Probija se Biokovo…
Još u utorak ispaljene su prve mine u utrobi Biokova, dok je usrijedu teška mehanizacija “Hidroelektre ” i ” “Konstruktor-inženjeringa” započela s odvozom materijala, te bušenjem same planine…itd
Nažalost nema linka..[thumbsup]
Slobodna Dalmacija 20.3.2008. Probija se Biokovo… Još u utorak ispaljene su prve mine u utrobi Biokova, dok je usrijedu teška mehanizacija “Hidroelektre ” i ” “Konstruktor-inženjeringa” započela s odvozom materijala, te bušenjem same planine…itd Nažalost nema linka..[thumbsup]
Bok društvo, jučer sam razgovarao sa inž. iz Hidre o svemu.
Kaže da su ovo treće “prve” mine. Prve su bile u najavi posla, druge pred izbori i ovo su treće.
Još kaže da se ne govori niti se “šuška” o dokapu premda je u planu gradnja nove upravne zgrade za koju nemaju novaca.
Dokap im ne treba za nove poslove jer su na onim koje financira država, a na strana tržišta ne misle (zbog onog u Alžiru).
Osim ovih poslova nemaju neki veći projekt u sljedećem razdoblju.
Evo možda iznosim već znane činjenice, al sam se malo interesirao jer bi ušao u HIDRU pa Vam iznosim ono što sam saznao (bez drukanja na ijednu stranu).
LP.
na kojoj lokaciji se planira nova upravna zgrada HDEL-a, zna li netko?
Zeleni trg 6a(preko puta Vijesnikovog nebodera(križanje savska – ljubljanska)
prošli tjedan bio glavni na njihovom zemljištu na Trešnjevci (bivše njihove kancelarije) i potvrdio uskoro gradnju stanova na toj lokaciji – zna netko nešto više o tome kad bi mogla startati gradnja?
Kolega Matic nam je opet u elementu. Lijepo rasprodao na 1800 i sad kupio po 1100. Dobra matematika.
..Kaki su to građevinci ako poslovnu zgradu ne znaju napraviti iz kompenzacija ??? Ne treba im puno keša.