HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve sitno ,a šta je najgore takvi najviše ruše

Prijatelju Anricome mora da si *ebeno zaglibio u HDELu.

Koje sitno? Tebi je 838 komada koliko je proslo danas s prosjecnom cijenom od 1094,91sitno na ovoj dionici. Nije, bogami sitno, nije.

Mea parvitas.

Ne mogu vjerovati da se ovo događa jednoj od najboljih tvrtki u HR

pogledajte privitak i recite da li je moguće zamisliti našeg iveka123 u ovakovoj ulozi.

a za retrospektivu evo još dva privitka
.- zadnji pokazuje tadašnju cijenu trgovanja.

hm da .. cijena je bila i 2160 kuna .. a zadnjih dana je dotaknula 1065 kuna …

što je pad od 50 % ! .. ili u drugom smjeru ; sada bi morala rasti 100% do cijene o 2100 kuna ..

kako je moguća takva oscilacija cijene u relativno kratkom vremenskom periodu ? jel se nešto bitno mijenjalo u poslovanju društva ?

kako je moguća takva oscilacija cijene u relativno kratkom vremenskom periodu ? jel se nešto bitno mijenjalo u poslovanju društva ?

Moguća je samo treba zaključiti, imaš dva puta, nema trećeg.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

a vjerojatno su ljudi “kupovali dionicu jer raste” pa oni poslje njih isto “jer dosada je rasla” i tako “kotač sreće se okretao ” dok nije stao i okrenuo se u drugu stranu .. 🙂
sad ljudi prodaju jer “ići će to još dolje” ..

ni u prvom ni u drugom slučaju kupci/prodavači nisu proračunali ; zašto kupuju tu dionicu i koliko očekuju od nje u budućnosti .. ili bar polovica nije a ona polovica koja je prodavala na 2100 je ponešo izračunala i znala ..

a vjerojatno su ljudi “kupovali dionicu jer raste” pa oni poslje njih isto “jer dosada je rasla” i tako “kotač sreće se okretao ” dok nije stao i okrenuo se u drugu stranu .. 🙂

ni u prvom ni u drugom slučaju kupci/prodavači nisu proračunali ; zašto kupuju tu dionicu i koliko očekuju od nje u budućnosti .. ili bar polovica nije a ona polovica koja je prodavala na 2100 je ponešo izračunala i znala ..

onda ivek123 nije računao …[lol]
kako je to moguće[lol]

a možda je računao ;; ali je očekivao da će se “lanac sreće” nastaviti i dalje , ali puknuo je ..
znaš kad čovjek ima onda hoće još i još i još ; pohlepa , proždrljivost i to su ljudske karakteristike ..

ali koliko se ja sjećam ova dionica je bila i 600 kuna ja sam je mjerkao na 800 ali kad je otišla dalje nekako se nisam usudio kupovati ..dakle od tih 600 do 2200 pa to je 3X u 12-14 mjeseci ; gdje to ima ?

da, u 2. mj. prošle g. bila je 500-600 kunića
ja sam je oko 3-5 kupovao i prodavao… i ljutio se na sebe kada sam prerano prodao jer nisam više očakivao rast jer ubrzo je bila na 1000 + (5. mj.) a u 6.mj. i oko 1500.

sve si rekao. to je opis našeg tržišta u zadnje vrijeme.
za sad su najbolje prošli znalci i paničari (drhtave ručice).
[huh]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ali koliko se ja sjećam ova dionica je bila i 600 kuna ja sam je mjerkao na 800 ali kad je otišla dalje nekako se nisam usudio kupovati ..dakle od tih 600 do 2200 pa to je 3X u 12-14 mjeseci ; gdje to ima ?

ma to je nista za nase trziste u to doba [wink]

sjeti se samo Ingre : od 6,2 do 62 u godinu dana

zaista ne znam sto je racunao taj koji je kupio na 62000… mozda da iduce godine dionica bude 620 000 kuna [lol] [lol] [lol]

a za HDEL nema brige, samo polako.

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

bojim se da je psihološka granica od 1000 kn jako blizu [bye]

strpljen..spašen Time is on my side

New Report

Close