i ja se veselio na 1220kn
a uuuuu….. nema druge nego kupuj ponovo [cry]
Kako to sad katastrofa? prije 2 i pol sata je bilo super… vidi kolko HDEL ima jeftinog za kupit…i još će bit dokapitalizacija…ajde,navali narode… gdi vam je Barmen…bit će da on rasprodaje portfelj i kupuje HDEL…bit će da je i ženu nagovorio još na dokup… [lol]
Barmen se oporavlja od prekjučerašnjeg dokupa, poklopilo ga na 1.272 kune[smiley][smiley]
ha!, a što da vam kažem… ne mogu si pomoći, i dalje igram na razum, to jest na fundament. nisam prodao ni jednu jedinu dionicu hidre. eto, jednu sam kupio, pa sam povukao nalog zbog objektivne opasnosti da će ekipa i dalje rasprodavati, što i čini.
bude li dokapitalizacije, kupit ću koliko budem mogao, to jest koliko bude dopušteno kupiti.
E ljudi, čuo sam da je na njihovom zemljištu pronađena nafta!!!!! Ide HDEL na 10.000!!!!![lol]
Disclaimer: autor ovog posta nema, nije imao i neće imati dionice Hidroelektre. Ovaj post služi samo u svrhu šale, šege, zafrkancije i ne predstavlja savjet za kupnju ili prodaju vrijednosnih papira.
kako kaže ona pjesma od Azre , ravno do dna 🙂
ameri se opet malo oporavili ,samo što mi izgleda vanjske trendove pratimo smao kad us padajući
najbolje je bacit novčić
ANRICOME, pa čemu ta zabrinutost? Pa vjeruj u fundamente! U dokapitalizaciju! U naftu na njihovoj parceli!
Ili si popij koju, pa će ti biti lakše da prebrodiš ove teške trenutke…
OK, možda sam ipak malo pretjerao sa ovim postom. Moja isprika. Eto, uhvatilo me neko zafrkantsko raspoloženje. Inače nisam zločest.[sealed]
Samo što fundamenti,silni poslovi sadašnji i budući ,dokapitalizacija nemaju veze sa ovom cijenom koja je trenutno.A koja će biti tek će mo vidjeti