HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tork: ” Jel netko ima blizu projekciju prodaje Prospectusa. Jel moguce da on jos prodaje? ” Je moguće je. Po mojoj evidenciji i aproksimaciji nije još potpuno izišao. Makar više ne pratim Hdel otkad sam sve prodao na 1.820[lol] [lol]

Ako ne pratis kako onda imas neke evidencije i aproksimacije?

Mea parvitas.

dali je dokapitalizacija dobra stvar za firmu,i dali će mali dioničari moći učestvovati u dokapitalizaciji hdel-a

Hočeš ,samo moraš imati dionice na određeni datum koji se bude odredio

A zašto bi se radila dokapitalizacija?

Ovo me stvarno zabavlja. Dođe netko, kaže – dokapitalizacija, i eto ga, stvara se nova dogma!

A zašto bi se radila dokapitalizacija?

Ovo me stvarno zabavlja. Dođe netko, kaže – dokapitalizacija, i eto ga, stvara se nova dogma!

pa u ovom slucaju da bi se skupilo gotovine

Good artists copy. Great artists steal.

Saznali ste debelo prije medija i još se neki bune.

A šta će im gotovina? Dokapitalizacija se radi jer ti treba kapital…Za šta???

i ja sam cuo prije 3 mj za dokap , ali nisam jos od nikoga dobio niti jednu sluzbenu ili nesluzbenu vijest , provjeravao sam sa 4 razlicite brokerske kuce ( frendovi rade u njima) [cry]

ma da bih jakkkoooooo volio da se to dogodi i da si u pravu
[thumbsup]

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

A šta će im gotovina? Dokapitalizacija se radi jer ti treba kapital…Za šta???

za place radnicima[lol] [lol]

Plaće radnicima? Ufff… To sam zaboravio!!!! Onda OK, podržavam dokap!!![thumbsup][cool]

Pada nam i Hidra

Pada nam i Hidra

Usprkos buducoj dokapitalizaciji?!

Mea parvitas.

New Report

Close