HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajmo predviđanja za ponedijeljak pa makar bila i pogrešna.Čisto da se vide razmišljanja.[thumbsup][thumbsup]

Za HDEL i DLKV nije teško predvidjeti šta ih čeka sutra, pošto jedan fond na izdisaju (a posjedovao je nemalu količinu navedenih dionica) mora rasprodati i ostatak. Koliko im je još ostalo, teško je reći.[embarass]

Moje je misljenje da nema manje od 1500 kom.

E kad bi bar imali ukupno stanje is SDA da vidimo tocno.

Mea parvitas.

mrizadur: ” Molim može neko stavit 10 K/P hidrice. Zadnje stanje. Srce me boli . Šta mislite za ponedijeljak. E da je para .Oćemo se oporavit malo bar nekoliko dana. Vaša predviđanja.Molim komentare.[huh][huh] ” Za HDEL i DLKV nije teško predvidjeti šta ih čeka sutra, pošto jedan fond na izdisaju (a posjedovao je nemalu količinu navedenih dionica) mora rasprodati i ostatak. Koliko im je još ostalo, teško je reći.[embarass]

A zbog čega moraju rasprodati baš HDEL,kao da nemaju oni i drugih dionica,npr. 5000kom ZTNJ,ili 5000kom MLNR.
Meni se čini da je tebi cilj da napraviš paniku,kako bi uspio još pokoju dionicu jeftinije kupiti.

@jovica
Zbog, ovakvih (tvojih) postova, više ne volim pisati na P.D.-u. Šta god da napišem, iza toga slijedi pljuvanje. Ovo sam napisao radi Zeke, jer ja NE posjedujem dionice HDEL.-a. Imam DLKV. Kolega, ja ne posjedujem moć da napravim paniku, jer ona je na tržištu već prerasla u histeriju. Dao[pray] da sam u krivu, jer bi svima nama bilo bolje. Vama u HDEL-u želim brzi oporavak, jer je to jako dobra dionica.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Alabama: ” mrizadur: ” Molim može neko stavit 10 K/P hidrice. Zadnje stanje. Srce me boli . Šta mislite za ponedijeljak. E da je para .Oćemo se oporavit malo bar nekoliko dana. Vaša predviđanja.Molim komentare.[huh][huh] ” Za HDEL i DLKV nije teško predvidjeti šta ih čeka sutra, pošto jedan fond na izdisaju (a posjedovao je nemalu količinu navedenih dionica) mora rasprodati i ostatak. Koliko im je još ostalo, teško je reći.[embarass] ” A zbog čega moraju rasprodati baš HDEL,kao da nemaju oni i drugih dionica,npr. 5000kom ZTNJ,ili 5000kom MLNR. Meni se čini da je tebi cilj da napraviš paniku,kako bi uspio još pokoju dionicu jeftinije kupiti.

Kolega Jovica,ne razumin što ovako pišeš jer Alabama je napisao istinu
Istina je da je meni ova dionica većinski dio portfelja,također istina je da Alabama ne posjeduje HDEL
Po ovome zaključujem da si i ti u ovoj dionici.onda moraš znati da je Prospektus ispao iz TOP10, ali pitanje je koliko imaju dionica još i do koje razine mogu ići što je za nas bitno,ovi ostali iz TOP 10 ovih dana ne prodavaju
Možda griješim ali čini mi se da ovih dana ovisimo o Prospektusu, a tebi Alabama hvala puno[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

@Zeko
Nema na čemu. Još jednom ponavljam: DAO BOG DA SAM U KRIVU[thumbsup]

Alabama: ” mrizadur: ” Molim može neko stavit 10 K/P hidrice. Zadnje stanje. Srce me boli . Šta mislite za ponedijeljak. E da je para .Oćemo se oporavit malo bar nekoliko dana. Vaša predviđanja.Molim komentare.[huh][huh] ” Za HDEL i DLKV nije teško predvidjeti šta ih čeka sutra, pošto jedan fond na izdisaju (a posjedovao je nemalu količinu navedenih dionica) mora rasprodati i ostatak. Koliko im je još ostalo, teško je reći.[embarass] ” A zbog čega moraju rasprodati baš HDEL,kao da nemaju oni i drugih dionica,npr. 5000kom ZTNJ,ili 5000kom MLNR. Meni se čini da je tebi cilj da napraviš paniku,kako bi uspio još pokoju dionicu jeftinije kupiti.

Jovica žalosno je da optužujete nekoga bez da ga poznajete, i bez da imate ikakvu osnovu za to. Alabama je napisao samo svoje mišljenje, a vi ga odmah svrstavate među drukere. Nije nimalo fer s Vaše strane. Svima nam je teško ovih dana, i svi bismo željeli da svaka dionica pa tako i HDEL otiđe UP idući dana. Ali moramo ostati realni i svjesni situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Tapšanje po ramenu nikome ne pomaže.

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

@jovica
Zbog, ovakvih (tvojih) postova, više ne volim pisati na P.D.-u. Šta god da napišem, iza toga slijedi pljuvanje. Ovo sam napisao radi Zeke, jer ja NE posjedujem dionice HDEL.-a. Imam DLKV. Kolega, ja ne posjedujem moć da napravim paniku, jer ona je na tržištu već prerasla u histeriju. Dao[pray] da sam u krivu, jer bi svima nama bilo bolje. Vama u HDEL-u želim brzi oporavak, jer je to jako dobra dionica.

Oprosti kolega ali ja tebe nisam ničim popljuvao.
Vjerovao bi ti da si post napisao argumentirano,tj.da sigurno znaš da Prospectus izlazi iz HDEL-a.
Prošli tjedan sam Lejzeru predložio da se skupimo i da podignemo knjigu dionica u sda pa da vidimo tko prodaje,ali nitko nije reagirao.
Moje mišljenje je da ovo prodaju paničari,i ovi koji su u margin callu,a ne Prospectus,jer Prospectus je u minusu cca 5% s prinosom u ovoj godini,s obzirom na prinos u prošloj godini to im je zanemariv gubitak.
Vi vjerovatno miješate Prospectus G. equity fond koji je u komi,a to su dva različita fonda.

jovica: ” Alabama: ” mrizadur: ” Molim može neko stavit 10 K/P hidrice. Zadnje stanje. Srce me boli . Šta mislite za ponedijeljak. E da je para .Oćemo se oporavit malo bar nekoliko dana. Vaša predviđanja.Molim komentare.[huh][huh] ” Za HDEL i DLKV nije teško predvidjeti šta ih čeka sutra, pošto jedan fond na izdisaju (a posjedovao je nemalu količinu navedenih dionica) mora rasprodati i ostatak. Koliko im je još ostalo, teško je reći.[embarass] ” A zbog čega moraju rasprodati baš HDEL,kao da nemaju oni i drugih dionica,npr. 5000kom ZTNJ,ili 5000kom MLNR. Meni se čini da je tebi cilj da napraviš paniku,kako bi uspio još pokoju dionicu jeftinije kupiti. ” Jovica žalosno je da optužujete nekoga bez da ga poznajete, i bez da imate ikakvu osnovu za to. Alabama je napisao samo svoje mišljenje, a vi ga odmah svrstavate među drukere. Nije nimalo fer s Vaše strane. Svima nam je teško ovih dana, i svi bismo željeli da svaka dionica pa tako i HDEL otiđe UP idući dana. Ali moramo ostati realni i svjesni situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Tapšanje po ramenu nikome ne pomaže.

Kolegice,mislite da je meni bajno,borim se već dva tjedna i dokupljujem i popravljam si prosjek na HDEL-u,a paničari stalno ruše,rasprodao sam manje više pola portfelja kako bi mogao HDEL dokupljivati,i netreba mi netko tko uopće nema dionice HDEL-a da širi paniku bez veze i neargumentirano.

@Jovica

U potpunosti Vas razumijem, i vjerujte da niste jedini koji ovih dana vodi borbu sa tržitem kapitala. Ova korekcija se ne tiče samo HDEL-a, već svih dionica na burzi. Ponovit ću se: ma koliko mi žejeli da ova ili bilo koja druga dionica krene uzlaznom putanjom, moramo biti realni.
Da li će Vam išta pomoći da se napiše 50 postova da će se sutra ili za koji dan Hdel vratiti preko 2000 kuna? Po meni je to drukanje, ako se vidi da cjelokupna situacija u HR nije bajna i da trenutno nema osnove za neki veliki pomak (bar ne za sada).
I ja sam u dionicama do grla, i željela bih da se sutra sve zazeleni, ali se nemam namjeru lagati i davati si lažnu nadu.
Čitajući post od kolege Alabame, osobno nisam dobila dojam da druka, zato sam i reagirala na Vaš osvrt povodom njegova posta.

Pozdrav

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

@Jovica
U potpunosti Vas razumijem, i vjerujte da niste jedini koji ovih dana vodi borbu sa tržitem kapitala. Ova korekcija se ne tiče samo HDEL-a, već svih dionica na burzi. Ponovit ću se: ma koliko mi žejeli da ova ili bilo koja druga dionica krene uzlaznom putanjom, moramo biti realni. Da li će Vam išta pomoći da se napiše 50 postova da će se sutra ili za koji dan Hdel vratiti preko 2000 kuna? Po meni je to drukanje, ako se vidi da cjelokupna situacija u HR nije bajna i da trenutno nema osnove za neki veliki pomak (bar ne za sada). I ja sam u dionicama do grla, i željela bih da se sutra sve zazeleni, ali se nemam namjeru lagati i davati si lažnu nadu. Čitajući post od kolege Alabame, osobno nisam dobila dojam da druka, zato sam i reagirala na Vaš osvrt povodom njegova posta. Pozdrav

Nema beda,kolega je pobrkao dva različita fonda koliko sam ja skužio.
Stvar je u tome šta pojedinci rade paniku i više nego je potrebna.
U četvrtak navečer je ovaj forum čitalo gotovo 50000 gostiju,a rezultate ste vidjeli u petak kako izgleda masakar na zse.
Iako mislim da ćemo sad lagano gore jer se počelo pisati naveliko o ulasku i pozivnicama za NATO,te o stranim ulaganjima od 20-100% u zemlje koje ulaze u NATO.
Sve je ovo igra velikih kako bi istrijebili male.

@ jovica
Kolega, ja ne drukam ni na dionicama koje posjedujem. Vi najbolje znate za HDEL, ali vidim da iz vas teško izlazi riječ “oprosti” Sretno vam bilo.

New Report

Close