HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čestitam kupcu 1 dionice po 1354 kune.
Koji debilizam počeo vladat na ovoj burzi. JEDNA DIONICA[/b]???[/b]

http://whycroatia.blogspot.com/

Ovaj sa 1354 je stvarno genijalac !
Pa dajte badava ljudi , šta će vam upće novci ?
Ionak kvari ljude !

Pa zar nevidite da ga namjerno ruše ko i cijelo tržište

Čestitam kupcu 1 dionice po 1354 kune. Koji debilizam počeo vladat na ovoj burzi. JEDNA DIONICA[/b]???[/b]

A jednu je netko i kupio da nadigne cijenu.
Ipak je to cesci scenarij ovdje..

Mea parvitas.

dobro šta se to događa na ovoj j. burzi??!
jel možda pala atomska bomba negdje u susjedstvu ili šta?

strpljen..spašen Time is on my side

dobro šta se to događa na ovoj j. burzi??! jel možda pala atomska bomba negdje u susjedstvu ili šta?

Maksimir. Vise njih.

Mea parvitas.

blow:

Čestitam kupcu 1 dionice po 1354 kune. Koji debilizam počeo vladat na ovoj burzi. JEDNA DIONICA[/b]???[/b]

A jednu je netko i kupio da nadigne cijenu.
Ipak je to cesci scenarij ovdje..

Nevjerovatno kako tu ima ljudi koji imaju pametan protuodgovor. Meni je u interesu da ovdje zaradim a ne da pušim. Ako je tebi u interesu da cijena pada ok, meni nije. Lik je prodao za 1354 kune i platio 50-100 kuna provizije, ak ne i više. Srušio je cijenu koja npr. može potaknuti na prodaju. Ak to bude tako sutra se opet mogu aktivirati margin call-ovi, itd,itd, i tako na većini dionica….. Mislim da na takav način cijene mogu samo dolje i sve ovo više nema smisla.

Pričali mi ovo ili ono, ja svoje dionice ne prodajem i gotovo. Imam dovoljno vremena čekati da prođe ova kriza koja je umjetno izazvana (dobro je primjetil kolega blow, zbog margin call-ova i sl.) profitirat će opet banke i institucionalci sa (tuđim) kešom. Iako kod nas nema objektivnih razloga za krizu, ona je brzo od nekih prihvačena i “uvezena” kao velika šansa……………Neka, samo od mene sigurno ne će imati profita na taj način [yawn]

marcello

Nevjerovatno kako tu ima ljudi koji imaju pametan protuodgovor. Meni je u interesu da ovdje zaradim a ne da pušim. Ako je tebi u interesu da cijena pada ok, meni nije. Lik je prodao za 1354 kune i platio 50-100 kuna provizije, ak ne i više. Srušio je cijenu koja npr. može potaknuti na prodaju. Ak to bude tako sutra se opet mogu aktivirati margin call-ovi, itd,itd, i tako na većini dionica….. Mislim da na takav način cijene mogu samo dolje i sve ovo više nema smisla.

Mozda netko zeli jeftinije kupiti/dokupiti.

Jedna dionica istina nema neki utjecaj, no ima jedino vezano uz margin call.

btw. Postoje brokerske kuce koje nemaju minimum proviziju kod trgovanja.

Mea parvitas.

Pričali mi ovo ili ono, ja svoje dionice ne prodajem i gotovo. Imam dovoljno vremena čekati da prođe ova kriza koja je umjetno izazvana (dobro je primjetil kolega blow, zbog margin call-ova i sl.) profitirat će opet banke i institucionalci sa (tuđim) kešom. Iako kod nas nema objektivnih razloga za krizu, ona je brzo od nekih prihvačena i “uvezena” kao velika šansa……………Neka, samo od mene sigurno ne će imati profita na taj način [yawn]

Niti od mene

Slažem se kolega, netreba prodavati, fondovi igraju svoju igru, izazivaju lavinu i cijede male igrače do maksimuma kako bi jeftino kupili i stvorili sebi bolje startne pozicije za 2008. godinu.

Evo i mog kratkog osvrta,sjetite se prije mjesec/dva kad je pala na 1250kn, i normalno bilo je panike i prodaje ali je za par dana dosegla oko 1850kn,e sad ko je izgubio a ko je dobio neka prosudi sam,što se mene tiče moje je namjera dugoročno bez obzira na ove turbulencije[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

New Report

Close