HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li neko neke koju pametnu za ovu dionicu?
Na nagovor prijatelja usao sam na 740 izašao na 1550 pa poslje na 2168 a sada…sta sada?

Pitaj prijatelja![wink]

Ima li neko neke koju pametnu za ovu dionicu?
Na nagovor prijatelja usao sam na 740 izašao na 1550 pa poslje na 2168 a sada…sta sada?

plati prijatelju rucak i pitaj ga ponovo za savjet[lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

stankeco: ” Ima li neko neke koju pametnu za ovu dionicu? Na nagovor prijatelja usao sam na 740 izašao na 1550 pa poslje na 2168 a sada…sta sada? ” Pitaj prijatelja![wink]

ova ti je OK …

NA ZALOST IMAM GOTOVO ISTU SITUACIJU

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

LUZER:

stankeco: ” Ima li neko neke koju pametnu za ovu dionicu? Na nagovor prijatelja usao sam na 740 izašao na 1550 pa poslje na 2168 a sada…sta sada? ” Pitaj prijatelja![wink]

ova ti je OK …

NA ZALOST IMAM GOTOVO ISTU SITUACIJU

Ni ja ne stojim dobro sa hidrom ali malo šale dobro dođe.
Nadam se da se “stankeco” neće ljutiti.[thumbsup]

Ima li neko neke koju pametnu za ovu dionicu? Na nagovor prijatelja usao sam na 740 izašao na 1550 pa poslje na 2168 a sada…sta sada?

jedino ti pomaze dokup , ja sam 2 puta pokupio nesto ispod 1600 , trenutno mi je PK 18xx kn , jos 10-15kom ispod 1600 i dosao ja na 17xx , sto je i za sadanje stanje burze OK , a gledajuci hidru to je trentno na -2,-4% , zanemarivo

Probaj tako ( NIJE NAGOVOR NA KUPNJU)[thumbsup]

[color=blue][i]Trgovina na malo ,veliko i od panicara u korekciji [/i][/color]

Taj moj “prijatelj” radi u hidri i veli mi za njihove poslove. Velika je to lova koju su ugovorili.
Veća od Tehnikinih projekata pa kad malo usporediš…idemo dalje luzeru

stankeco

Idemo dalje, vjerujem u hidru mada trenutno nije vrijeme grđevinara.
Promijenit će se ovaj trend a do tada treba čekati ili po mogućnosti dokupiti.

Taj moj “prijatelj” radi u hidri i veli mi za njihove poslove. Velika je to lova koju su ugovorili. Veća od Tehnikinih projekata pa kad malo usporediš…idemo dalje luzeru

Jel može kratki osvrt još jednom koji su to poslovi i vrijednost?

[shocked][shocked][tongue][tongue]

zna li netko otprilike kakvo bi moglo biti financijsko izvješće za 2007….ovo se više ne da trpjeti
pozdrav svima[[angry]

Evo kakvo će biti,samo da podsjetim na 3Q.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]Nazad

——————————————————————————–
Šest puta veća dobit Hidroelektre

Business.hr/Hina
31.10.2007 14:06
Pročitaj komentare(0)

Građevinsko poduzeće Hidroelektra niskogradnja ostvarilo je u prvih devet mjeseci ove godine neto dobit od 12,7 milijuna kuna, što je šest puta više od 2,1 milijun kuna dobiti ostvarenih u istom prošlogodišnjem razdoblju.
Vezane vijestiZSE uživo: “Izobilje racionalnosti” burzovnih investitora

U financijskom izvješću Hidroelektre niskogradnje objavljenom na Zagrebačkoj burzi navodi se kako su ukupni prihodi tvrtke u prvih devet ovogodišnjih mjeseci iznosili 775,8 milijuna kuna ili 6,6 posto više nego u istom razdoblju lani. Prihodi od prodaje na domaćem tržištu porasli su 4,6 posto, na 754,4 milijuna kuna.

Istodobno, ukupni rashodi povećani su 4,8 posto, na 759,9 milijuna kuna.

Ja sam izašao s gubitkom te planiram ponovni ulazak samo kako stvari stoje bit će toga i na 1xxx.
[cry][proud]

Ja sam izašao s gubitkom te planiram ponovni ulazak samo kako stvari stoje bit će toga i na 1xxx. [cry][proud]

A možda kupiš i od mene na 19xx[bye][bye][bye]

New Report

Close