HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Strpljenja malo ništa se neće dogoditi u jednom danu, doći će hidra na ATH.

mrizadur:

Molio bi nekog da stavi koliko ima ukupno dionica na kupnji a koliko na prodaji.Dakle ne k/p nago zbroj svih ponuda za kupnju i zbroj svih ponuda za prodaju.[pray][pray][pray][pray][pray]

Kupnja 923 – prodaja 2053

Huh, sorry ovo je bug….. [embarass]

Hvala puno Ivek 123 .Bit će bolje i ja vjerujem.Pozdrav tebi i mojoj uspavanoj hidri ma gdje god bila.

Lejzer: ” ton: ” jovica: ” koje otresanje 200kom u komadu[cry][cry][cry] ” ????? ” Netko je lupio cijelu kupnju na 1600 kuna (cca 100 i nesto komada) i ostavio razliku (do 200 komada) na prodaji na 1600. ” Ma sve je to sića i neozbiljna količina. Ja sam mislio da se nešto desilo u posljednji tren. Još ćemo malo pričekati na bolje dane

Isti scenarij kao i danas. Samo je ostavljeno na prodaji do 100 kom.

Jel ima netko neku viziju koliko jos Prospectus ima komada?
Cini se da im cijena od 1600kn odgovara.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Napustio brod !!! Nisam više mogao!
Pozdrav svima i sretno s Hidrom.
Možda se vratim.Nikad ne reci nikad. [bye]

Napustio brod !!! Nisam više mogao! Pozdrav svima i sretno s Hidrom. Možda se vratim.Nikad ne reci nikad. [bye]

Izabrao si loš tajming za iskrcaj.
Sad je vrijeme za ukrcaj na brod kolega,[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Ista taktika cijelu ovu nazovi korekciju i na HIDRI i na TEHNICI i na VIADUKTU .
Lagano i pažljivo down , sada već 25-35 % od ATH .
Mic po mic.
Očito su građevinari koji su u 2007. jako rasli , najplodnije tlo za igre.
Jedino se drže INGRA i IGH .
ALi mislim da će ovo jako brzo gore kad vjetar zapuše.

Napustio brod !!! Nisam više mogao! Pozdrav svima i sretno s Hidrom. Možda se vratim.Nikad ne reci nikad. [bye]

Svaka čast,ni u ludilu ne izlazim na ovim razinama,čak razmišljam nešto rasprodati i dokupiti[wink]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ostati i strpljivo čekati.[thumbsup]

Ista taktika cijelu ovu nazovi korekciju i na HIDRI i na TEHNICI i na VIADUKTU . Lagano i pažljivo down , sada već 25-35 % od ATH . Mic po mic. Očito su građevinari koji su u 2007. jako rasli , najplodnije tlo za igre. Jedino se drže INGRA i IGH . ALi mislim da će ovo jako brzo gore kad vjetar zapuše.

INGR i IGH su isto 25-35% od ATH, dakle ništa bolje se ne drže, jedino IGH ima jaku kupnju trenutno, a s obzirom na vijesti, tragedija je što nije narastao, DLKV ista stvar 30% od ath

Isti scenarij kao i danas. Samo je ostavljeno na prodaji do 100 kom.

Jel ima netko neku viziju koliko jos Prospectus ima komada?
Cini se da im cijena od 1600kn odgovara.

jel nisu ulazili oni po 1600?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Samo zadnjih 1000 od 10000 po 1600, ostalo niže

Ima li neko neke koju pametnu za ovu dionicu?
Na nagovor prijatelja usao sam na 740 izašao na 1550 pa poslje na 2168 a sada…sta sada?

stankeco

New Report

Close