HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kak je to moguče kad mi je i sam broker rekao da vidi samo prvih 5

čuda ipak postoje

promjeni brokera!

Molio bi nekog da stavi koliko ima ukupno dionica na kupnji a koliko na prodaji.Dakle ne k/p nago zbroj svih ponuda za kupnju i zbroj svih ponuda za prodaju.[pray][pray][pray][pray][pray]

Kupnja 923 – prodaja 2053 a spread prvih 10 u slici:

skype - ivek1234

Molio bi nekog da stavi koliko ima ukupno dionica na kupnji a koliko na prodaji.Dakle ne k/p nago zbroj svih ponuda za kupnju i zbroj svih ponuda za prodaju.[pray][pray][pray][pray][pray]

Kupnja 923 – prodaja 2053

Huh, sorry ovo je bug….. [embarass]

skype - ivek1234

Odnedavno su opet u igri tzv. skriveni nalozi, tako da broj/odnos K/P ne mora nužno biti slika realnog stanja, kot tih skrivenih pokazuje se min 10% ukupne količine…[cool]

šta se dešava s ovim tunelom kroz Biokovo, jel tu hidrica uključena?[huh][huh][huh]

Kolega,već je pisano da je dobila tunel čini mi se sa Konstruktorom.
Prije par dana bilo je na Županijskom panorami ,ukratko pristupne ceste su gotove i čeka se da se povuku sa auto ceste ljudi i tehnika[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Broker te laže ,on mora vidjeti kompletno stanje

koje otresanje 200kom u komadu[cry][cry][cry]

koje otresanje 200kom u komadu[cry][cry][cry]

?????

jovica: ” koje otresanje 200kom u komadu[cry][cry][cry] ” ?????

Netko je lupio cijelu kupnju na 1600 kuna (cca 100 i nesto komada) i ostavio razliku (do 200 komada) na prodaji na 1600.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

ton: ” jovica: ” koje otresanje 200kom u komadu[cry][cry][cry] ” ????? ” Netko je lupio cijelu kupnju na 1600 kuna (cca 100 i nesto komada) i ostavio razliku (do 200 komada) na prodaji na 1600.

Ma sve je to sića i neozbiljna količina. Ja sam mislio da se nešto desilo u posljednji tren. Još ćemo malo pričekati na bolje dane

New Report

Close