HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Do prije tri dana PROSPECTUS je rasprodao 3200 kom. Sto bi se samo dogodilo da oni nisu prodavali? Gdje bi bila cijena? No dobro, necu mudrovati. Vjerujem da oni nece sve prodavati. Cijena se drzi na 1800 kuna jer je oni ovdje drze. Cijena im odgovara. No kao sto rekoh nece jos dugo stopati, a tadasnji scenarij ce biti zanimljiv.

Nadam se kolega , ali pitanje je ? Ak sada rasprodaju hidru , a dugo su tu i djelomično svoj dobar rast mogu zahvaliti rastu ove dionice , kud dalje ulažu?
Dali smatraju da ovdje nema jakih potencijala rasta koji im trebaju za dobar početak iduće godine ?
Mišljenje ? ?

Dok sam pratio prospectus, u niti tjedan dana korekcije, imovina mu je se 320mil pala na 210mil kuna.. a nakon toga su podatak o imovini fonda povukli sa internet stranice.
Pošto su svi ulagači bili navalili na isplatu, normalno je da je fond morao prodavati sve i svašta da namiri potražnju cash-a.

Sada kad se počnu ponovno ukrcavati u fondove opet će to gore [thumbsup]

” Nadam se kolega , ali pitanje je ? Ak sada rasprodaju hidru , a dugo su tu i djelomično svoj dobar rast mogu zahvaliti rastu ove dionice , kud dalje ulažu? Dali smatraju da ovdje nema jakih potencijala rasta koji im trebaju za dobar početak iduće godine ? Mišljenje ? ?

Zdravo razmišljanje, ali onda opet sa druge strane ne rasprodaje se samo hidra. Pogledajte što se događalo sa ATPL i što se trenutno događa sa JDPL i mnogo drugih dionica. Zar po toj logici možemo zaključiti da niti jedna od tih također nema potencijala.
Mislim da nije u tome razlog.

Događaji dana
Pelješki most ispao iz HDZ-ovih prioriteta Piše: N. Božić, S. Barilar
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
ZAGREB – HDZ-ov pregovarač Damir Polančec nije danas, nabrajajući prioritetne projekte koje su u do sada usuglašeni dio koalicijskog sporazuma ugradili HDZ, HSS i HSLS, spomenuo ključni projekt iz HDZ-ove kampanje – Pelješki most.

Taj projekt bio je trn u oku HSS-u i HSLS-u još u predizbornoj kampanji, kada je Josip Friščić isticao kako ima važnijih stvari od mosta, dok je HSLS-ov Ivan Čehok čak zahtijevao odustajanje od projekta. Čak ni na izravno pitanje hoće li se Pelješki most graditi ili ne, novinari od Polančeca nisu dobili direktan odgovor iako su HDZ-ovci u kampanji direktno obećavali gradnju mosta.

Hidra je zaštićena ugovorom, što se tiće mosta, tako da će država MORATI nadoknaditi štetu.
Nemojte srljati da bi srušili cijenu.

Co to maš u portfelju?

Most će se sigurno graditi

Most će se sigurno graditi

Kolega zmaj, vas se već dugo nije vidjelo na ovim prostorima

[smiley][smiley][smiley][smiley]

Kakva je ovo tišina?
Zar ste svi napustili našu HIDRU?

Co to maš u portfelju?

nego što, nabrijali i otišli, to ti je tak, ima na više tema takvih primjera

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kakva je ovo tišina? Zar ste svi napustili našu HIDRU?

Nismo,evo tu smo.
Predblagdansko je raspoloženje,pa nismo baš aktivni.

Nismo napustili.
Osobno sam jos uvijek tu..
No, kraj je godine pa je s time i puno posla na poslu, pa se nema vremena.

Dobra vecina (za koje ja znam da je imaju) jos uvijek vjeruju u nju.

A tko ne vjeruje?
Osim fazana? 🙂
Gdje nam je uopce pernata zivotinja? Nisam je vec dugo vidio.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Kakva je ovo tišina? Zar ste svi napustili našu HIDRU?

Ma šta bi napustili. Imam osječaj da se dopisujem sam sa sobom.
fali sugovornika[cry][cry][cry]

New Report

Close