bota: ” Pa vračamo se realnoj cijeni. ” Idemo nazad prema 2 soma kuna[smiley2]
Tam nam je realno i mjesto !!
Medo Štedo:
”
bota: ” Pa vračamo se realnoj cijeni. ” Idemo nazad prema 2 soma kuna[smiley2]
”
Tam nam je realno i mjesto !!
Realno je na 3, ali ja ipak navijam za 4, a bit ću zadovoljan sa 2,5.
Nije loše spomenuti ove radove da ljudi vide da cijena Hidre nije samo u Pelješkom mostu
Vidjet ćete još i radove koji slijede!
Spriječite me ako griješim, ali čini mi se da se nekako HDEL još i ponajbolje oporavlja nakon svega ovoga. Ili mi se čini pošto ostatak pratim u brodarima[smiley8][smiley8][smiley8]
pa mislim da je po poslovima koji ih očekuju u budućnosti i u redu da se najbrže oporavlja i ide prema 2,…,
Drži se dobro jer je to dobra firma i ljudi to znaju .
Inače mislio sam 2k u ovom trenutku a očekivanja su naravno daleko veća .
ja bih osobno bio zadovoljan sa 3,5 – 4 K na kraju iduće godine što i nije tak nerealno .
A ak krene most …….. ???!!1
Hidra, IGH i VDKT imaju realne cijene dionice za razliku od DLKV koji je prema kapitalizaciji na ovoj cijeni podosta napuhan.
IDEMO DALJE
Spriječite me ako griješim, ali čini mi se da se nekako HDEL još i ponajbolje oporavlja nakon svega ovoga. Ili mi se čini pošto ostatak pratim u brodarima[smiley8][smiley8][smiley8]
al je bome i najviše zaronila
Tunix: ” Spriječite me ako griješim, ali čini mi se da se nekako HDEL još i ponajbolje oporavlja nakon svega ovoga. Ili mi se čini pošto ostatak pratim u brodarima[smiley8][smiley8][smiley8] ” al je bome i najviše zaronila
Pa nebih se baš složio sa time. Zaronile su neke i više. Pogledaj ATPL ili IGH.
HDEL se sasvim dobro drži.
blade: ” Tunix: ” Spriječite me ako griješim, ali čini mi se da se nekako HDEL još i ponajbolje oporavlja nakon svega ovoga. Ili mi se čini pošto ostatak pratim u brodarima[smiley8][smiley8][smiley8] ” al je bome i najviše zaronila ” Pa nebih se baš složio sa time. Zaronile su neke i više. Pogledaj ATPL ili IGH. HDEL se sasvim dobro drži.
za atpl mozda nisi u pravu, al sa igh si sigurno točan[smiley8]