jovica: ” Nema tu takvog scenarija,jer ovo nije izrazito fondovska dionica. ” Nema ha? Ajde onda objasni ovih -6,45%
Drhtave ruke?
Korekcija?
Realizacija prinosa?
Uglavnom nista lose.
Dionice se ne gledaju na transaktivnoj bazi.
Korekcija a sve ok, posluju dobro, dobivaju nove poslove. koji zakoni matematike vladaju ovdje?[smiley6]
ai na mosticu sve sami minusici, vrijeme blagdanske rasprodaje ili kupovine pitanje je sad?
Izgleda da idemo prema 3000 kn.
Možda u nekoj budučnosti,ali za sad sam ja bio u pravu
HDEL je odradila gotovo kontinuirani rast još od 480 kn (mislim da se Samoborka iskrcavala).Od tog momenta pa do danas gotovo linearno raste.Čemu panika ako se malo iskorigira?
Korekcija a sve ok, posluju dobro, dobivaju nove poslove. koji zakoni matematike vladaju ovdje?[smiley6]
Zakon matematike sa zakonima na trzistu u vrijeme korekcije nema nikakve veze.
Dam Das:
”
Korekcija a sve ok, posluju dobro, dobivaju nove poslove. koji zakoni matematike vladaju ovdje?[smiley6] “?
Zakon matematike sa zakonima na trzistu u vrijeme korekcije nema nikakve veze.
Imas pravo. Mozda sam trebao staviti u nadvodnike matematiku. Reci mi molim te tko odreduje zakon trzista, prateći naše tržište nisam bas najbolje to dokučio.
Ja mislim da je ovo neka predizborna groznica koja vlada cijelim trzistem a ne samo HDEL-om
IGH pada nezaustavljivo, a HDEL se idalje drzi…
Ono sto me zabrinjava je padanje i brodara koji nebi tebali biti pod direktnim utjecajem unutarnje politike[smiley8]
Evo malo iz Slobodne Dalmacije
Zanimljivo da ostali mediji nisu prenijeli ovu vijest,a cijena dionice trenutno -8%,nije bas slucajno.
Ne bih iskljucio mogucnost da se bas iz ovog razloga cijena rusi radi kupnje a kad vijest izadje u ostalim medijima vidjet cemo reakciju trzista[smiley9]