Šta se svi slažete na prodaji, čemu panika ?
Kakva panika?
čemu prodaja?[smiley11]
Kolege, da li vi primječjete da u ovoj današnjoj korekciji Hidra ponosno drži i ne pušta? Hoće li Biokovo objava pa da ovu borbu i liparenje na 2 k zaboravimo.[smiley4]
Da citiram sebe, evo 2k smo prebacili, Biokovo se i dalje čeka, ali u današnjem crvenilu Hidra je outperformala sve građevince. Baš me zanima šta će se u srijedu dogodit.?!
[smiley1]
persuader: ” Kolege, da li vi primječjete da u ovoj današnjoj korekciji Hidra ponosno drži i ne pušta? Hoće li Biokovo objava pa da ovu borbu i liparenje na 2 k zaboravimo.[smiley4] ” Da citiram sebe, evo 2k smo prebacili, Biokovo se i dalje čeka, ali u današnjem crvenilu Hidra je outperformala sve građevince. Baš me zanima šta će se u srijedu dogodit.?! [smiley1]
Nadam se da je 3q dobar.
S moj novac foruma – treba još provjeriti info
Hrvatske autoceste izabrale su izvođače radova za izgradnju spojne ceste Zagvozd-Baška Voda i Tunela Sv. Ilija kroz Biokovo. Čeka se još samo najavljeni dolazak premijera Sanadera prije parlamentarnih izbora kako bi i službeno započeo proboj Biokove.
HAC je ocijenio da je najpovoljniji ponuditelj Poslovna udruga Konstruktor-Inženjering i Hidroelektra Niskogradnja teška 316 milijuna kuna bez PDV-a. Ugovoreni rok završetka radova je 30. lipnja 2010. Sljedeća ponuda bila je ona tvrtke Vijadukt.
Spojna cesta od autoceste A-1 kod čvora Zagvozd do Jadranske magistrale važna je zbog prometnog povezivanja autoceste Zagreb-Split-Ploče-Dubrovnik s turističkim destinacijama i kvalitetne veze zapadnog dijela Makarskog primorja s tom autocestom. Planirana dužina ove prometnice ‘je 10 km, a najveći objekt je upravo Tunel ‘Sv. Ilija’ dug 4 km.
Hrvatske autoceste izabrale su izvođače radova za izgradnju spojne ceste Zagvozd-Baška Voda i Tunela Sv. Ilija kroz Biokovo. Čeka se još samo najavljeni dolazak premijera Sanadera prije parlamentarnih izbora kako bi i službeno započeo proboj Biokove.
HAC je ocijenio da je najpovoljniji ponuditelj Poslovna udruga Konstruktor-Inženjering i Hidroelektra Niskogradnja teška 316 milijuna kuna bez PDV-a. Ugovoreni rok završetka radova je 30. lipnja 2010.
Nadam se da je 3q dobar.
3q jesigurno dobar, ali nekako mi se čini da će dionica nastavit utrt put svih koje su unazad nekoliko dana objavile pozitivan FI, a put je prema dolje (VIRO, LKPC i sl…) Mislim da su i fond manageri shvatili da nema smisla napuhavati dionice poput ovih, već da ih je potrebno malo stabilizirati…
Evo malo iz Slobodne Dalmacije
Jel može netko nabacit k/p
Najbolje ponude [ HDEL-R-A ] Kupnja Cijena
1 2.136,00
20 2.130,00
7 2.120,00
10 2.100,00
50 2.056,00
Cijena Prodaja
2.167,96 16
2.167,98 6
2.167,99 95
2.168,00 56
2.169,00 32
Evo malo iz Slobodne Dalmacije
Hvala na skeniranju.. 🙂
Kod nas reakcije malo kasne, pa tako ce i reakcija na ovu vijest.
zmrklic: ” Nadam se da je 3q dobar. ” 3q jesigurno dobar, ali nekako mi se čini da će dionica nastavit utrt put svih koje su unazad nekoliko dana objavile pozitivan FI, a put je prema dolje (VIRO, LKPC i sl…) Mislim da su i fond manageri shvatili da nema smisla napuhavati dionice poput ovih, već da ih je potrebno malo stabilizirati…
Nema tu takvog scenarija,jer ovo nije izrazito fondovska dionica.
Nema tu takvog scenarija,jer ovo nije izrazito fondovska dionica.
Nema ha? Ajde onda objasni ovih -6,45%