Da li netko zna koji su pokazatelji za ovu dionicu?? P/E i book
P/E 246 (Fima) P/E 129.59 (Abakus)
P/Bv 7
Ja se nadam da će do kraja godine preko tri tisuće!
Mislim da ti je vizija dobra.
vizionar: ” Ja se nadam da će do kraja godine preko tri tisuće! ” Mislim da ti je vizija dobra.
Evo i tebe Ivek kod nas?
Most za Pelješac nije sporan
Most kopno – Pelješac ne ugrožava teritorijalne vode BiH, ni međudržavnu granicu između BiH i Hrvatske, izjavio je za Radio Herceg-Bosne predsjednik državnog povjerenstva BiH za granice i ravnatelj Federalne geodetske uprave Željko Obradović. Kazao je da su stručnjaci iz Hrvatske i BiH usuglasili uvjete gradnje mosta. (H)
jutarnji list 26.10.2007.
A Komšić nas tužio papi za most,baš je druker.
Možemo dalje.
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/2941288/index.do;jsessionid=BD4ED5BFAB1FEE8B0F92C2D52DA495A7.1%5Bsmiley1%5D
Nema straha što se tiče mosta, konzorcij je sigurno zaštičen ugovorom, pa ako i ponište gradnju netko če platit odštetu. I opet smo na dobitku.
Iskreno mi je sve smiješno ovo prepucavanje s mostom na Pelješcu.Do unazad nekoliko dana nikome nije smetao,i zna se da će se graditi jako dugo. Najžalosnije je što pojedine stranke sad taj projekt pokušavaju osporiti,mislim na Milanovića i SDP. Nekoliko dana prije pljuvao je po Sanaderu kako je ovaj uz bosance i da su mu bosanci važniji od hrvata u Hrvatskoj,dok bi danas bio sasvim kontra i stao na stranu bosanaca tj.bošnjaka koji su protiv ovog projekta i mosta. Mislim da se takvim naglim preokretima,i inatima ne dobivaju izbore što će mu se obiti o glavu,vidi se da je još mlad,naivan i neiskusan u političkim vodama. Pojedine njegove izjave i njegovog kolege Jurčića su toliko smiješne da je to presrašno. Moje je mišljenje da se je spomenuti dvojac dao pobijedio i prije izbora.
Da se vratim ponovno na most i na Pelješac,za mene je most nesporan i neka se gradi,a ljudi koji će putovati sami će odlučiti hoće li ići kroz Neum ili će ići po mostu,siguran sam da će 80% ljudi rađe putovati mostom da bi izbjegli carinu i prolazak kroz Bosnu.
ivek123:
”
vizionar: ” Ja se nadam da će do kraja godine preko tri tisuće! ” Mislim da ti je vizija dobra.
”
Evo i tebe Ivek kod nas?
Tu sam ja vec neko vrijeme.
Najbolje ponude [ HDEL-R-A ] Kupnja Cijena
3 2.152,00
10 2.135,00
6 2.131,00
15 2.130,01
21 2.130,00
Cijena Prodaja
2.177,00 19
2.178,00 40