HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li netko zna koji su pokazatelji za ovu dionicu?? P/E i book

P/E 246 (Fima) P/E 129.59 (Abakus)
P/Bv 7

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Ja se nadam da će do kraja godine preko tri tisuće!

Mislim da ti je vizija dobra.

skype - ivek1234

Hvala,ali ka vidim sliku ljubinu sliku odmah mi se pomuti vizija!

[color=blue][/color]vizionar

vizionar: ” Ja se nadam da će do kraja godine preko tri tisuće! ” Mislim da ti je vizija dobra.

Evo i tebe Ivek kod nas?

Most za Pelješac nije sporan

Most kopno – Pelješac ne ugrožava teritorijalne vode BiH, ni međudržavnu granicu između BiH i Hrvatske, izjavio je za Radio Herceg-Bosne predsjednik državnog povjerenstva BiH za granice i ravnatelj Federalne geodetske uprave Željko Obradović. Kazao je da su stručnjaci iz Hrvatske i BiH usuglasili uvjete gradnje mosta. (H)
jutarnji list 26.10.2007.

A Komšić nas tužio papi za most,baš je druker.

Možemo dalje.
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/2941288/index.do;jsessionid=BD4ED5BFAB1FEE8B0F92C2D52DA495A7.1%5Bsmiley1%5D

Show me the Money!

Nema straha što se tiče mosta, konzorcij je sigurno zaštičen ugovorom, pa ako i ponište gradnju netko če platit odštetu. I opet smo na dobitku.

Co to maš u portfelju?

Iskreno mi je sve smiješno ovo prepucavanje s mostom na Pelješcu.Do unazad nekoliko dana nikome nije smetao,i zna se da će se graditi jako dugo. Najžalosnije je što pojedine stranke sad taj projekt pokušavaju osporiti,mislim na Milanovića i SDP. Nekoliko dana prije pljuvao je po Sanaderu kako je ovaj uz bosance i da su mu bosanci važniji od hrvata u Hrvatskoj,dok bi danas bio sasvim kontra i stao na stranu bosanaca tj.bošnjaka koji su protiv ovog projekta i mosta. Mislim da se takvim naglim preokretima,i inatima ne dobivaju izbore što će mu se obiti o glavu,vidi se da je još mlad,naivan i neiskusan u političkim vodama. Pojedine njegove izjave i njegovog kolege Jurčića su toliko smiješne da je to presrašno. Moje je mišljenje da se je spomenuti dvojac dao pobijedio i prije izbora.
Da se vratim ponovno na most i na Pelješac,za mene je most nesporan i neka se gradi,a ljudi koji će putovati sami će odlučiti hoće li ići kroz Neum ili će ići po mostu,siguran sam da će 80% ljudi rađe putovati mostom da bi izbjegli carinu i prolazak kroz Bosnu.

ivek123:

vizionar: ” Ja se nadam da će do kraja godine preko tri tisuće! ” Mislim da ti je vizija dobra.

Evo i tebe Ivek kod nas?

Tu sam ja vec neko vrijeme.

skype - ivek1234

Evo pred nama novog radnog tjedna.

Co to maš u portfelju?

Najbolje ponude [ HDEL-R-A ] Kupnja Cijena
3 2.152,00
10 2.135,00
6 2.131,00
15 2.130,01
21 2.130,00
Cijena Prodaja
2.177,00 19
2.178,00 40
2.178,90 19
2.179,00 3
2.179,90 2

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Šta se svi slažete na prodaji, čemu panika ?

New Report

Close