HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A šta se dogodilo s objavom za Biokovo?

Jos nije objavljeno[smiley5]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

persuader:
A šta se dogodilo s objavom za Biokovo?
Jos nije objavljeno[smiley5]

a šta se dogodilo sa cijenom,
netko se jako istresao – ima li kakva loša vijest ?[smiley9]

nekuzim ni ja
ali vidjet cemo uskoro
do tada
http://www.gradimo.hr/7408.aspx

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Mislim da je to rušenje bilo da bi se paničare navuklo na jeftiniju prodaju jer će izgleda jako brzo obajava za Biokovo. Bio je jedan nalog na 2150 Kn od 75 komada, a kada se povukla kupnja netko je samo lupio neznatan broj po 2100 Kn. Ništa strašno. Kada je došla prvi puta na 1900 Kn, pala je na 1800 Kn, ali nakon neka 2 tjedna je već tu gdje je i očekuje se novi uzlet.
Današnji prosjek trgovanja je oko 2170 Kn, a i cijeli dan se vrtila većinom od 2170-2190 Kn. Duboko vjerujem da ćemo brzo ponovno uzletit[smiley1]

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Mislim da je to rušenje bilo da bi se paničare navuklo na jeftiniju prodaju jer će izgleda jako brzo obajava za Biokovo. Bio je jedan nalog na 2150 Kn od 75 komada, a kada se povukla kupnja netko je samo lupio neznatan broj po 2100 Kn. Ništa strašno. Kada je došla prvi puta na 1900 Kn, pala je na 1800 Kn, ali nakon neka 2 tjedna je već tu gdje je i očekuje se novi uzlet. Današnji prosjek trgovanja je oko 2170 Kn, a i cijeli dan se vrtila većinom od 2170-2190 Kn. Duboko vjerujem da ćemo brzo ponovno uzletit[smiley1]

Slažem se s tobom. I ja sam napisao post da je to bilo zbog paničara,ali naši prekrasni moderatori su mi maknuli post.Hvala im puno.

Čini mi se da je na HDEL isto dobar FI kao i na VDKT.
Isto danas izazvana panika,a nakon zatvaranja burze u 16.45sati objave super izvještaj.

Ja se nadam da će do kraja godine preko tri tisuće!

[color=blue][/color]vizionar

Čini mi se da je na HDEL isto dobar FI kao i na VDKT. Isto danas izazvana panika,a nakon zatvaranja burze u 16.45sati objave super izvještaj.

Koji izvjestaj[smiley9]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Pozdravljam sve one hiperoptimiste koji vjeruju da će HEDL i dalje rasti npr. do 3000kn…Nemojte zaboraviti da je u proljeće ova dionica bila na 700kn te da se u 6mj. cijena triplicirala….Rast…dokle???

Bog čuva hrabre…..

na 4300 sve prodajem...

Pozdravljam sve one hiperoptimiste koji vjeruju da će HEDL i dalje rasti npr. do 3000kn…Nemojte zaboraviti da je u proljeće ova dionica bila na 700kn te da se u 6mj. cijena triplicirala….Rast…dokle??? Bog čuva hrabre…..

Samo za usporedbu:
Koliko je bila INGRA pocetkom godine?
Apsolutno nema veze usporedivati koliko je cijena bila kada.

Samo za primjer.
IPKO u prilogu:
Cijena 17. 10. ove godine cca 100 kuna.
Danas je zadnja bila 339,12 kuna, i na kupnji na toj cijeni ima 500 kom.
Radi se od 6 trgovinskih dana.

Znam da ovo nije za usporedbu (IPKO i HDEL), ali ne mozemo na taj nacin usporedivati dionice kad je bila koliko.

Gledaju se odradeni i dobiveni i moguci poslovi, izmedu ostalog naravno.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

jovica: ” Čini mi se da je na HDEL isto dobar FI kao i na VDKT. Isto danas izazvana panika,a nakon zatvaranja burze u 16.45sati objave super izvještaj. ” Koji izvjestaj[smiley9]

Evo kolega ovaj izvještaj. I nadam se da si pratio danas trgovanje na burzi i s drugim dionicama.

25.10.2007. 16:45
Dobit Viadukta 9,4 milijuna kuna u prvih 9 mjeseci

Neto dobit građevinskog poduzeća Viadukt za prvih devet mjeseci ove godine iznosi 9,4 milijuna kuna, što je za 7,2 milijuna kuna više od dobiti ostvarene u istom prošlogodišnjem razdoblju, podaci su i …

Da li netko zna koji su pokazatelji za ovu dionicu??
P/E i book

VIDTE ME ŠTO SAM LJEP I PAMETAN

New Report

Close