HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bio sam na par natječaja,po zakonu RH svako ima pravo na žalbu na svakom natječaju na odluku komisije e sada zna se nekada dogoditi da se žalba i usvoji ali samo pod uvijetom da tvrtka kojaje odabrana nema urednu dokumentaciju.
Postavljam vam sada svima pitanje kolika je šansa da naš konzorcij nema urednu dokumentaciju
Druga stvar po zakonu o javnim natječajima glavni kriterij za odabir ponuđača je cijena tako da po zakonu nema nikakve osnove da zbog toga što su naši bili znatno jeftiniji se ima neko pravo žaliti

SAM PROTIV SVIH

ma, postavimo to ovako.

netko ti da opciju: ako naš konzorcij dobije natječaj, možeš kupiti hdela koliko hoćeš po kunu.
druga opcija: ako naš konzorcij izgubi na natječaju, sve svoje dionice hdel moraš prodati po kunu.

koju bi opciju uzeo? [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

www.knjigara.com

Druga stvar po zakonu o javnim natječajima glavni kriterij za odabir ponuđača je cijena tako da po zakonu nema nikakve osnove da zbog toga što su naši bili znatno jeftiniji se ima neko pravo žaliti

Postoji, ako je cijena 30% jeftinija od prosječne cijene svih ponuda. To se inače zove damping.
Isto tako kod rokova je bitno da se žalba pošalje u roku tri dana, što ne znači da ona mora stići u tom roku. Bitan je pečat od pošte. Rok počinje teći od sljedećeg radnog dana, dakle ne od subote ili nedjelje. Ima toga još …

Ali to nije bitno za ovaj slučaj. Još jedan posao je ugovoren i to je najbitnije.

I love the Smell of Profits in the Morning

Postoji, ako je cijena 30% jeftinija od prosječne cijene svih ponuda. To se inače zove damping. Isto tako kod rokova je bitno da se žalba pošalje u roku tri dana, što ne znači da ona mora stići u tom roku. Bitan je pečat od pošte. Rok počinje teći od sljedećeg radnog dana, dakle ne od subote ili nedjelje. Ima toga još … Ali to nije bitno za ovaj slučaj. Još jedan posao je ugovoren i to je najbitnije.

Tako je, slazem se.

Stvarno ne znam cemu tolika rasprodaja. Cini se da se trazi cash vise za paket vise za HT.

Ali dobro, svatko radi onako kako misli da je najbolje. Stoga sretno bilo s HTom.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Svaki dan dobro krene, a na kraju dana crveni se..WHY?

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

dobro je ivek rekao : burza reagira obratno od logike .
Dobra vijest , cijena dole .
Ali dobro, kad krenemo ….. e kad krenemo

fazan:

Postoji, ako je cijena 30% jeftinija od prosječne cijene svih ponuda. To se inače zove damping. Isto tako kod rokova je bitno da se žalba pošalje u roku tri dana, što ne znači da ona mora stići u tom roku. Bitan je pečat od pošte. Rok počinje teći od sljedećeg radnog dana, dakle ne od subote ili nedjelje. Ima toga još … Ali to nije bitno za ovaj slučaj. Još jedan posao je ugovoren i to je najbitnije. ”

Tako je, slazem se.

Stvarno ne znam cemu tolika rasprodaja. Cini se da se trazi cash vise za paket vise za HT.

Ali dobro, svatko radi onako kako misli da je najbolje. Stoga sretno bilo s HTom.

ja sutra prodajem ,prebacujem se nat-com ,nadam se trenutno

Good artists copy. Great artists steal.

ja sutra prodajem ,prebacujem se nat-com ,nadam se trenutno

Na vjerujem 17 ili 9 ili pak 23 komda ne mozes puno ni izgubiti 🙂

Sretno na T-comu.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Svaki dan dobro krene, a na kraju dana crveni se..WHY?

Nemojmo biti smjesni.
Pogledajmo trziste u cjelini pa tek onda pisimo i procitajmo jos jednom negoli kliknemo “Pošalji”.

Koliko je cijena pala HDELa u svezi glede korekcije za HT?
Nista ili gotovo par kuna. Doslovce par kuna.

A kako druge dionice stoje, npr.: ADPL, DDJH, EIG, LVCV i da ne nabrajam dalje ine druge dionice?

Kako razmisljaju dionicari ADPL koji su ga kupovali po 250, dionicari DDJH koji je bio na 240 na debeloj akciji, dionicari EIGa koji su ga kupili po 150… itd?

A neki se ovdje nesto bune!?

Budimo realni, HDEL je ovo predHTeovsko vrijeme podnio sa jako dobrim volumenom i cijenom vecom od 1500,00 kuna.

Potrebno je jos izdrzati koji da ovog ludila, a onda ce biti i friskog casha pa da vidimo kuda cemo onda..

Lejzeru ne drukaj mi protiv dionica. [smiley2]

Lejzeru ne drukaj mi protiv dionica. [smiley2]

Ma ne drukam ja protiv dionica vec samo kazem kako su npr. neke dionice pale u ovo neko proslo vrijeme u odnosu na HDEL koji se drzi.

Dosta je za danas. Odoh odmorit svoje “stare” kosti. Sutra je novi, mozda malo zeleniji dan [smiley2]

fazan: ” Lejzeru ne drukaj mi protiv dionica. [smiley2] ” Ma ne drukam ja protiv dionica vec samo kazem kako su npr. neke dionice pale u ovo neko proslo vrijeme u odnosu na HDEL koji se drzi. Dosta je za danas. Odoh odmorit svoje “stare” kosti. Sutra je novi, mozda malo zeleniji dan [smiley2]

Cikla do kraja tjedna. A onda zelenjava.

New Report

Close