nema šanse da prodajem zbog HT-a, za mjesec dana ovdje veča zarada nego na HT-u[smiley2]
a kad vidim kako druge dionice padaju, super sam zadovoljan što u ovom trenutku imam HDEL
Očekivao sam rast danas…Vi ekipo?
Odluku o izvođaču radova na mostu Pelješac Hrvatske će ceste donijeti za tjedan-dva, kad se proanaliziraju sve tri pristigle ponude.
Nakon odluke, nezadovoljni ishodom natječaja imaju rok od tri dana da ulože žalbu.
Odluku o izvođaču radova na mostu Pelješac Hrvatske će ceste donijeti za tjedan-dva, kad se proanaliziraju sve tri pristigle ponude. Nakon odluke, nezadovoljni ishodom natječaja imaju rok od tri dana da ulože žalbu.
Dakle ako je odluka donesena u petak, tada rok za zalbu istice danas ili sutra?
darko09:
”
Odluku o izvođaču radova na mostu Pelješac Hrvatske će ceste donijeti za tjedan-dva, kad se proanaliziraju sve tri pristigle ponude. Nakon odluke, nezadovoljni ishodom natječaja imaju rok od tri dana da ulože žalbu. ”
Dakle ako je odluka donesena u petak, tada rok za zalbu istice danas ili sutra?
Ja sam jučer ako me sjećanje ne vara u papirnatom izdanju poslovnog isto pročitao da rok ističe danas ili vrlo uskoro. I da austrijanci imaju primjedbu kako HR konzorcij nije uračunao podmorske radove … Vidjeti ćemo …
Ali sto moze uopce biti osnova za zalbu?
Sto su Hrvati dobili
Ali sto moze uopce biti osnova za zalbu? Sto su Hrvati dobili
Nerealno niske cijene.
[smiley2]
vipy:
”
Ali sto moze uopce biti osnova za zalbu? Sto su Hrvati dobili”
Nerealno niske cijene.
[smiley2]
No, komentirajući ponuđene cijene za gradnju, Radić ističe da odražavaju odnos domaćih i stranih tvrtki.
“Domaće tvrtke imaju prednosti jer ovdje imaju svoje baze, radnike, operativu… U domaćem konzorciju sve su tri tvrtke jake i ne vjerujem da bi išle ispod cijene”, kaže Radić.
Dodaje kako je ponuda domaćeg konzorcija blizu projektantske cijene, izrađene na temelju prosječnih cijena.
“Kao projektant mosta mogu reći da je cijena koju su istaknule strane tvrtke za gradnju mosta Pelješac – nerealna”, kaže Radić.
Željko Žderić, direktor splitskoga Konstruktora, tvrdi da je ponuda hrvatskog konzorcija za gradnju pelješkog mosta optimalna i realna. On ističe da su za gradnju mosta ponudili cijenu koju je predvidio investitor.
“Vjerojatno bi i naša cijena bila mnogo viša da dolazimo otamo otkud dolaze drugi ponuđači. A zašto je njihova cijena toliko viša od naše, morate pitati njih”, kaže Žderić, dodajući ponovno da je ponuda domaćeg konzorcija – realna.
pa u EU je gradjevinska mafija nevjerojatna.. ovdje vas kosta 200-250 000 eura da sagradite kucu..
Zar su mislili da ce austrijanci dobiti? Bas me zanima da li bi HDEL mogla dobiti posao u austriji? Prije bi dobili u “ne-demokratskim” zemljama tipa Srbije, Ukrajine i Kazahstana koje jos puse fore o pravednosti domacih i stranih…..