HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kupnja je jaka, ali svejedno pada. Fondovi imaju tu prste.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Već viđeno …

I love the Smell of Profits in the Morning

cijena pada! dali mi moze netko ovo obrazlozit, a da se nespominje IPO ht-a?

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

jel moze netko m….birat, a da nema ruku.. tako mnogo pitanja a tako malo odgovora[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

cijena pada! dali mi moze netko ovo obrazlozit, a da se nespominje IPO ht-a?

Puno je ljudi ušlo na niskim razinama … jaka je prodaja … a dionica je već sada jako skupa …

potencijal je ogroma … misli da će 3Q puno toga reći …

Ne treba ovdje nesto puno filozofirati.

Ljudi prodaju jer im treba lova za HT i tu nije nista cudno ni nejasno.

Rijetko koja dionica danas do sada ima milijunski promet gdje se skidalo po asku. A HDEL ima. U danasnje vrijeme kad svi sparaju i cuvaju za HT milijunski promet po prodaji je jako dobar.

I iz vidljive prodaje je jasno da ljudi jos nisu izvadili sve za HT i zele paket vise.
Pa tko voli nek izvoli.

Kad prodje vrijeme za zalbu za most, neki ce drugi zaliti. No to je sad vec nova prica..

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Piše Business:
Ista stvar se ujutro događa i na Hidroelektri niskogradnji koju je snažan nalog zalijepio na 1600 kuna. Ipak, velika razlika u burzovnim izvedbama tih dviju sektorskih dionica je u tome da je u slučaju Tehnike jutarnja likvidnost obranila najnižu razinu od početka korekcije, dok Hidroelektra uspješno preživljava korekciju, a povećanim prometom vrlo blizu ATH vrijednosti pokazuje i namjeru daljnjeg rasta.

Kad prodje vrijeme za zalbu za most, neki ce drugi zaliti. No to je sad vec nova prica..

A koliki će onda biti rok za žalbu? 3 sata po Samodolu!

[smiley2][smiley2][smiley2]

nemogu shvatit logiku ljudi koji ovakav biser rasprodaju zadnji dan pred HT.

ps.ovo je osvrt na cjelokupnu burzu ne samo na HDEL

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Očekivao sam rast danas…Vi ekipo?

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Očekivao sam rast danas…Vi ekipo?

U ovakvim uvjetima kakvi su danas dionica se jako jako dobro drzi.
Ajd pogledaj sto je zeleno danas?
Gotovo nista, odnosno malo toga.

Ne moze ovo crvenilo jos dugo potrajati.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Nema rasta zbog ht-a i ovo je odlično stanje na hidroelektri

New Report

Close