Kupnja je jaka, ali svejedno pada. Fondovi imaju tu prste.
cijena pada! dali mi moze netko ovo obrazlozit, a da se nespominje IPO ht-a?
jel moze netko m….birat, a da nema ruku.. tako mnogo pitanja a tako malo odgovora[smiley2]
cijena pada! dali mi moze netko ovo obrazlozit, a da se nespominje IPO ht-a?
Puno je ljudi ušlo na niskim razinama … jaka je prodaja … a dionica je već sada jako skupa …
potencijal je ogroma … misli da će 3Q puno toga reći …
Ne treba ovdje nesto puno filozofirati.
Ljudi prodaju jer im treba lova za HT i tu nije nista cudno ni nejasno.
Rijetko koja dionica danas do sada ima milijunski promet gdje se skidalo po asku. A HDEL ima. U danasnje vrijeme kad svi sparaju i cuvaju za HT milijunski promet po prodaji je jako dobar.
I iz vidljive prodaje je jasno da ljudi jos nisu izvadili sve za HT i zele paket vise.
Pa tko voli nek izvoli.
Kad prodje vrijeme za zalbu za most, neki ce drugi zaliti. No to je sad vec nova prica..
Piše Business:
Ista stvar se ujutro događa i na Hidroelektri niskogradnji koju je snažan nalog zalijepio na 1600 kuna. Ipak, velika razlika u burzovnim izvedbama tih dviju sektorskih dionica je u tome da je u slučaju Tehnike jutarnja likvidnost obranila najnižu razinu od početka korekcije, dok Hidroelektra uspješno preživljava korekciju, a povećanim prometom vrlo blizu ATH vrijednosti pokazuje i namjeru daljnjeg rasta.
Kad prodje vrijeme za zalbu za most, neki ce drugi zaliti. No to je sad vec nova prica..
A koliki će onda biti rok za žalbu? 3 sata po Samodolu!
[smiley2][smiley2][smiley2]
nemogu shvatit logiku ljudi koji ovakav biser rasprodaju zadnji dan pred HT.
ps.ovo je osvrt na cjelokupnu burzu ne samo na HDEL
Očekivao sam rast danas…Vi ekipo?
U ovakvim uvjetima kakvi su danas dionica se jako jako dobro drzi.
Ajd pogledaj sto je zeleno danas?
Gotovo nista, odnosno malo toga.
Ne moze ovo crvenilo jos dugo potrajati.