Nema straha za ovu dionicu. Iz svega dosad viđenog i običnom laiku je jasno da gospon Rade i ekipa dobro vode firmu. Na ruku im doduše ide pozitivna klima u građevinskom sektoru…
Kad smo kod novih poslova, baš me zanima kako napreduje natječaj za druge cijevi Male Kapele i Sv. Roka…
Dali cemo biti svjedoci opet padu kao i prosli puta????? sa 1640 na 1350….
ili konacno ovaj lift krece prema gore….i nema stajanja do ………KOLIKO????[smiley8]
Iči ćemo toliko dolje da ti možeš dokupiti. No, ja ne prodajem……….Posla će biti toliko da HDEL neće moči pronači dovoljno radnika.
Natječaj za dovršetak drugih cijevi Male Kapele i Sv. Roka otvoren je do 16. kolovoza. Dakle, do kraja mjeseca će se znati pobjednik.[smiley2]
Natječaj za dovršetak drugih cijevi Male Kapele i Sv. Roka otvoren je do 16. kolovoza. Dakle, do kraja mjeseca će se znati pobjednik.[smiley2]
..a isto tako nemojte zaboraviti izgradnju nizinske pruge za rijeku, iz nekih izvora saznao sam da će trebati graditi hrpu tunela i da nema šanse da hidra ne dobije svoj dio kolača. tek toliko radi usporedbe, VIADUKT može raditi jedan tunel dok istovremeno Hidra može raditi tri. toliko o kapacitetima.
‘oćemo danas juriš na 1.600,00 kn?
A jel imamo bombaša-samoubojicu?
fazan: ” ‘oćemo danas juriš na 1.600,00 kn? ” A jel imamo bombaša-samoubojicu?
Ne, imamo pritajenog spavača.
Dok drugi budu blejali u Magmu, mi bi mogli pazariti na razinama iznad 1.600,00! [smiley2]
nightrider:
”
fazan: ” ‘oćemo danas juriš na 1.600,00 kn? ” A jel imamo bombaša-samoubojicu?
”
Ne, imamo pritajenog spavača.
Dok drugi budu blejali u Magmu, mi bi mogli pazariti na razinama iznad 1.600,00! [smiley2]
Eh, sad si ih sve upozorio. To nije dobro. Što nisi to mogao poslati na PM?
fazan: ” nightrider: ” fazan: ” ‘oćemo danas juriš na 1.600,00 kn? ” A jel imamo bombaša-samoubojicu? ” Ne, imamo pritajenog spavača. Dok drugi budu blejali u Magmu, mi bi mogli pazariti na razinama iznad 1.600,00! [smiley2] ” Eh, sad si ih sve upozorio. To nije dobro. Što nisi to mogao poslati na PM?
Pa što si pitao?
Pa što si pitao?
Kad sam znatiželjan.[smiley2]