… a možda i griješim…….možda se stabilizira na 1650 uz malu blokadicu al prema gore…..[smiley2]
Taj vaš HDEL ostvari 2 milje kuna dobiti i vi mislite da bi se trebao prodavati na 10 BV-a, stvarno optimistično. Budite sretni ako ne padne ispod 3 BV-a gdje mu je i mjesto
… a možda i griješim…….možda se stabilizira na 1650 uz malu blokadicu al prema gore…..[smiley2]
ajde se odluči [smiley2]
Taj vaš HDEL ostvari 2 milje kuna dobiti i vi mislite da bi se trebao prodavati na 10 BV-a, stvarno optimistično. Budite sretni ako ne padne ispod 3 BV-a gdje mu je i mjesto
Tak je dobro si to rekal i ja bi kupoval samo jeftinejše neg je sad.[smiley2]
[smiley11]
Pa ne tako davno mogao si ga kupiti i po 1.300,00kn. Pa šta si onda čekao???
možda i bude tako kolega, možda smo i sretni, možda nerealni, možda i neće do 2000 šta očekujemo kolega, ali zanima me koja vam je motivacija doć ovdje i govorit da smo sretni što ne gubimo…
evo ja sam ušao na 700, neću van prije barem 2000, možda sam puno sretan….
možda vi niste…da kupite hidricu, možda bi i vi bili..;)
a možda se i vrati nazad…eto barem ćete vi onda bit sretni!
Taj vaš HDEL ostvari 2 milje kuna dobiti i vi mislite da bi se trebao prodavati na 10 BV-a,
….kaj 10 bv kolega……pa na 20 bv najmanje…..[smiley1]
Ozbolt_F:
”
”
Pa ne tako davno mogao si ga kupiti i po 1.300,00kn. Pa šta si onda čekao??? Tu si skrozi vu krivu.
Čuj pajdaš a zakaj misliš da ga nis kupoval tad????
Hidroelektra povećala dobit u prvom polugodištu
Značajan rast dobiti Hidroelektre-niskogradnje