HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… a možda i griješim…….možda se stabilizira na 1650 uz malu blokadicu al prema gore…..[smiley2]

Scio me nihil scire

Taj vaš HDEL ostvari 2 milje kuna dobiti i vi mislite da bi se trebao prodavati na 10 BV-a, stvarno optimistično. Budite sretni ako ne padne ispod 3 BV-a gdje mu je i mjesto

… a možda i griješim…….možda se stabilizira na 1650 uz malu blokadicu al prema gore…..[smiley2]

ajde se odluči [smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Taj vaš HDEL ostvari 2 milje kuna dobiti i vi mislite da bi se trebao prodavati na 10 BV-a, stvarno optimistično. Budite sretni ako ne padne ispod 3 BV-a gdje mu je i mjesto

Tak je dobro si to rekal i ja bi kupoval samo jeftinejše neg je sad.[smiley2]

[smiley11]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Pa ne tako davno mogao si ga kupiti i po 1.300,00kn. Pa šta si onda čekao???

možda i bude tako kolega, možda smo i sretni, možda nerealni, možda i neće do 2000 šta očekujemo kolega, ali zanima me koja vam je motivacija doć ovdje i govorit da smo sretni što ne gubimo…
evo ja sam ušao na 700, neću van prije barem 2000, možda sam puno sretan….
možda vi niste…da kupite hidricu, možda bi i vi bili..;)
a možda se i vrati nazad…eto barem ćete vi onda bit sretni!

HDEL, ATPL,VIRO

Taj vaš HDEL ostvari 2 milje kuna dobiti i vi mislite da bi se trebao prodavati na 10 BV-a,

….kaj 10 bv kolega……pa na 20 bv najmanje…..[smiley1]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ozbolt_F:

Pa ne tako davno mogao si ga kupiti i po 1.300,00kn. Pa šta si onda čekao??? Tu si skrozi vu krivu.

Čuj pajdaš a zakaj misliš da ga nis kupoval tad????

uvaženi kolega Ožbolt…. gledam vaš avatar…..jesu to bijeli jeleni…ili kaj?

Scio me nihil scire

Hidroelektra povećala dobit u prvom polugodištu

Vaš link

Značajan rast dobiti Hidroelektre-niskogradnje

Vaš link

New Report

Close