Hdel ima 4 puta manju dobit nego u prvom tromjesečju a KABA 4 puta veću. Znam da je to samo jedan dio procjene dionica ali ipak bi trebao biti najvažniji. Sad , Kaba je otišla 2 % gore a HDEL već prije izvješća 8 % . Nešto mi tu ne štima.[smiley3]
Iz kojeg si ti tenka ispao. [smiley8] Ajde crta … žali se Ivaniševiću, a ne ovdje donositi loše vibre.
Malo za razbibrigu …
Hdel ima 4 puta manju dobit nego u prvom tromjesečju a KABA 4 puta veću. Znam da je to samo jedan dio procjene dionica ali ipak bi trebao biti najvažniji. Sad , Kaba je otišla 2 % gore a HDEL već prije izvješća 8 % . Nešto mi tu ne štima.[smiley3]
Znanje ne stima [smiley2]
Odlično FI Hidre, veći prihodi, veća dobit, veći book. Idemo prema 1.700,00 kn.
Oni koji su jucer zakasnili u kupnji ili u dokupu neka se sad ne ljute.
Dionica je i dalje podcijenjena.. i ima jos tu mnogo prostora za rast..
Pa moglo bi to u blokadicu – ali prema dolje. Prema trenutnoj cijeni HDELa – INGRA će nakon dokapitalizacije bez problema na 100000.
Koliko je ono P/E, negdje blizu 100?
Pa moglo bi to u blokadicu – ali prema dolje. Prema trenutnoj cijeni HDELa – INGRA će nakon dokapitalizacije bez problema na 100000. Koliko je ono P/E, negdje blizu 100?
Ma ide to na 750,00. Kako da ne. Bježimo kao da nas tenkovi i vodoinstalateri vijaju. [smiley2][smiley1]
Lijevo je prethodno razdoblje.
Pa moglo bi to u blokadicu – ali prema dolje. Prema trenutnoj cijeni HDELa – INGRA će nakon dokapitalizacije bez problema na 100000. Koliko je ono P/E, negdje blizu 100?
Upravo tako.
Nemam nista protiv HDEL-a ali ako on ovoliko vrijedi INGRA koliko god to smijesno zvucalo vrijedi skoro duplo vise….
vodoinst: ” Pa moglo bi to u blokadicu – ali prema dolje. Prema trenutnoj cijeni HDELa – INGRA će nakon dokapitalizacije bez problema na 100000. Koliko je ono P/E, negdje blizu 100? ” Upravo tako. Nemam nista protiv HDEL-a ali ako on ovoliko vrijedi INGRA koliko god to smijesno zvucalo vrijedi skoro duplo vise….
I dobro. Nadrukajte ju na 80.000,00 kn i svi sretni.
Ajmo ljudi kupujte da se ekipa rješi još tih ca 2% dionica (kolko su rekli da misle prodavati), po maksimalnoj cijeni. Ide to i na 3k ovaj tjedan.
vodoinst:
”
”
Upravo tako.
Nemam nista protiv HDEL-a ali ako on ovoliko vrijedi INGRA koliko god to smijesno zvucalo vrijedi skoro duplo vise….
Pa kad bi ekipa iz Hdela pumpala svoju dionicu na način koji to radi Oppenheim i veselo društvo cijena Hidroelektre bi bila 16.000 kuna a ne 1.600 kn.
Kad se prisjetimo izvjesca za prvi Q tada se cijena dosta lomila oko 900 kuna i nije bilo nekog prevelikog skoka. Skok se odradio za koji tjedan.
Vjerujem da ce sada interes biti drugaciji.
Ako ne do blokade onda do 1750,00 sigurno.