još malo i vidjet će se nalog od našeg fazana na 1550,00 ako nije digao target
Kako me u petak iza 13.30 nije bilo pri računalu, htio bih svima zahvaliti na kvalitetnom drukanju. Ljestvica je dignuta.
P.S. Nalog s prodaje je maknut.[smiley2][smiley2]
Mogli bi mi još jedan krug nizbrdo. Barem koliko sam ja pratio kretanja na ovoj dionici, to je neminovno.
Mogli bi mi još jedan krug nizbrdo. Barem koliko sam ja pratio kretanja na ovoj dionici, to je neminovno.
Eto ti ga sad na. Kad sam ja molio za drukanje nadolje, onda si rekao da nikada ne drukaš nadolje.
A gle ga sada! [smiley5]
Onda sam bio krcat ko brod a sad sam lagan kao pero, barem što se tiče Hidroelektre.[smiley1]
Onda sam bio krcat ko brod a sad sam lagan kao pero, barem što se tiče Hidroelektre.[smiley1]
Ima nas koji smo lagani na tvojim dionicama, pa …
[smiley2]
nightrider:
”
”
Ima nas koji smo lagani na tvojim dionicama, pa …
[smiley2]
Još kad bi znao koje su ………………….[smiley1], evo reći ću ti jednu koju imam, pa je sruši. INGR
fazan: ” nightrider: ” Onda sam bio krcat ko brod a sad sam lagan kao pero, barem što se tiče Hidroelektre.[smiley1] ” Ima nas koji smo lagani na tvojim dionicama, pa … [smiley2] ” Još kad bi znao koje su ………………….[smiley1]
Pratit ćemo te …
Bilo je tu svakojakih kretanja to je istina, ali treba uzeti u obzir da je vrijeme pred izvjesca tako da uz promete od proslog tjedna i kretanje cijene sumnjam da moze jako nizbrdo.
nightrider:
”
”
Bilo je tu svakojakih kretanja to je istina, ali treba uzeti u obzir da je vrijeme pred izvjesca tako da uz promete od proslog tjedna i kretanje cijene sumnjam da moze jako nizbrdo.
A ako izvješće bude loše kao kod Viadukta?
Lejzer: ” nightrider: ” Mogli bi mi još jedan krug nizbrdo. Barem koliko sam ja pratio kretanja na ovoj dionici, to je neminovno. ” Bilo je tu svakojakih kretanja to je istina, ali treba uzeti u obzir da je vrijeme pred izvjesca tako da uz promete od proslog tjedna i kretanje cijene sumnjam da moze jako nizbrdo. ” A ako izvješće bude loše kao kod Viadukta?
Onda smo na 1.300 – 1.400. Vidi -> VDKT! [smiley8]