ja nebih ovo nazivao skokom…. on tek slijedi…
sto se tice spekulanata mislim da ce ih izigrat ovaj koji skuplja…
samo hold
Hidroelektra niskogradnja d.d. – zapisnik s glavne skupštine
(2007-07-23)
Društvo Hidroelektra niskogradnja d.d. dostavilo je Zapisnik s održane Glavne skupštine.
http://www.zse.hr/novosti/844-07-HDEL_zapisnik.pdf
Dividenda vam je Tunj. [smiley2]
nije puno ali covika veseli, sto bi rekao jedan kolega sa foruma biti ce za cevape.
a cini se da je dividenda, pocetkom godine, od strane direktora, prvi put najavljivana za 2009.
sve u svemu ide se naprijed
Hidroelektra niskogradnja d.d. – zapisnik s glavne skupštine (2007-07-23) Društvo Hidroelektra niskogradnja d.d. dostavilo je Zapisnik s održane Glavne skupštine. http://www.zse.hr/novosti/844-07-HDEL_zapisnik.pdf Dividenda vam je Tunj. [smiley2]
Sory lega, ali uz sve napore nisam shvatio što si htio reći.
Ovo za 2 kn je već ispričana priča. Meni je 100 % u ovih nekoliko mjeseci više nego dovoljna dividenda. Ovih 2 kn ću uplatiti na ZSE da si pojačaju server, jer sam izvješće s glavne skupštine skidao kao da ima 1 GB!
[smiley8]
SLK
Dividenda vam je Tunj. [smiley2]
[/quote]
Nije ni Tunj ali i da je 20 kn kad je nemamo barem koju tisuću u portfelju – sorry ako netko ima ali ti su u manjini.
Malo kasnim, ali pogledajte izvješće za 3Q 2006. i kraj 2006. i usporedite AOP037 i AOP049!!!!
Koja matematika?!!? Ima li netko da izračuna koja je vjerojatnost da se ovo dogodit u stvarnom životu!
Nekome su smetali izvanredni prihodi/rashodi pa ih je anulirao! [smiley2]
Mislim nije da me previše brine, samo neka dojde do 2.000,00, a poslije toga mogu kemijati koliko hoće.
Nema potrebe, ide to samo.
Kad pogledam odkad sam se vratio s godisnjeg srednja cijena samo raste.. 🙂
Neki znaju kakvi ce biti rezultati i prije javnog objavljivanja.. [smiley2]
Ma druknio bi ja, čisto ono da se druka.
Istina, mozda se sad i isplati, jer ispasti ces faca kad izade izvjesce i cijena jos skoci 🙂
Ustvari drukanjem pomazemo ljudima, jelte? [smiley1]
btw. Jel ima nekog da vidimo kupnju/prodaju?