HC se zadužuje za 180 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka HC se zadužuje za 180 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Uz ogromna sredstva koja se slijevaju na ime održavanja cesta iz goriva, registracije auta, registracije teških vozila, a loše magistralne , županijske i lokalne ceste, proizlazi da managment firme neracionalno gospodari financijskim i ljudskim resursima.
Uzcijelu vojsku zaposlenih uzimaju se i dalje kooperanti za najobičnije poslove, vrijeme na radu koristi se sjedeći , bezciljno se vozika službenim vozilima cestama, za svaku operaciju postoji specijalno vozilo itd.
Primjer : Stroj za košenje trave uz cestu radi, ali u pratnji njega još su 4 vozila . 5 radnika i jedan poslovođa. Kada bi uzelo njih 6 kosilice, srpove i sjekire, bolje, jeftinije i kvalitetnije bi obavili posao.
Ovdje se radi o činjenicama da u HC jedan stroj ne mijenja 7 ljudi, nego jedan stroj uz svoju vrtoglavu cijenu i troškove održavanja zapošljava i dodatbih 7 – 8 ljudi.
Ivan

Svrha zaduženja je plaća uhljebima

Već dugo čekam o vu temu na napišem par riječi oko RADOVA NA CESTAMA
U TURISTIČKOJ SEZONI !

Mi se godinama pitamo i srdimo na Hrvatske ceste, jer veći dio magistralnih puteva je u njihovom održavanju….Taman počne ljeto, i evo ti..RADOVI NA CESTI..
RADOVI …POPRAVCI….KRPANJE RUPA…SANACIJA ASFALTA…itd.itd..

Dugo vremena nije mi bilo jasno…zašto, ZABOGA, u vrijeme najveće gužve..oni to rade za inat !?

Onda sam skužila… Tek s turističkom sezonom , napuni se STAVKA BLAGAJNE, iz koje se plaćaju ovi popravci..
Tako imamo- punjenje stavke za popravke i sanacije…u ŠPICI TURISTIČKE SEZONE..

Zato predlažem slijedeće u ime mira i ljubavi na hrvatskim cestama:

Posudite novac HRVATSKIM CESTAMA za izvođače radova, 2-3 mjeseca prije
/ do maja , recimo/ a onda s prilivom nnovaca u kasu…vratite natrag te novce..! I agonija riješena, svi zadovoljni, i turisti i cestari…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Imaju li ti ljudi pojma što znači kamata od 6,5%?

Naravno da nemaju.

A imaju li pojma naši Vladari koliko je 2 % od 220 miliardi Eura ?
A 4 % ?
A 5 % ?
Šta ih briga ?
Pa neće oni vračati .

.

New Report

Close