Hakela 9

Naslovnica Forum Razno Prijedlozi i primjedbe Hakela 9

plavi: ” Ja sam za to da se kolegu Sarah kay konačno skine sa moderiranja.

” ja sam za to da pokušamo nešto i zaraditi i da se tko god želi priključi raspravi

Nedavno sam to pitala, ali me nije nitko podržao u nastojanju/peticiji, pa evo i moj glas za tu opasnu curu da se postovi vide odmah!

ajmo rađe vikati da se maknu moderiranja članova foruma nema moderiranja uopće ni od prvog posta

Kad vidim broj korisnika koji je protiv hakelina povratka, ako se on uopce vise zeli vratiti, jos mi je jasnije zasto vise ne pisem na ovom forumu… [smiley15] Pozdrav prijatelju ako ovo cita

interesantmo je da oni koji su se uključili od 9 mjesca nadalje su protiv povratka Hakele, a svi oni prije tog vremena su za. Ja sam da se vrate svi koji su isključeni i to je dobro. ***obrisano***. Ne pada mi na pamet nek piše šta hoće.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ja se slazem s Igorovom odlukom, dopustiti nacin “rada” koji je koristio Hakela znaci znacajno degradiranje kvalietete rasprave na forumu. Svaka budala moze otvoriti 20 nickova i otici u cyber caffe i prijetiti neistomisljenicima fizickim ozljedivanjem, paljevinom automobila ili otimanjem clanova obitelji, to je mnogo lakse nego procitati 20 knjiga od prosjecno 250 stranica i raspravljati argumentirano. Ja smatram da bi na financijskom forumu trebali propagirati argumentiranu raspravu, onaj tko zakljuci da nema dovoljno znanja neka kupi/posudi knjige, cita i prikljuci se kad shvati da moze argumentirano raspravljati, a ne da se svi zajedno spustamo na nivo primitivnih nasilnika.

nathan47:

Kad vidim broj korisnika koji je protiv hakelina povratka, ako se on uopce vise zeli vratiti, jos mi je jasnije zasto vise ne pisem na ovom forumu… [smiley15] Pozdrav prijatelju ako ovo cita

interesantmo je da oni koji su se uključili od 9 mjesca nadalje su protiv povratka Hakele, a svi oni prije tog vremena su za. Ja sam da se vrate svi koji su isključeni i to je dobro. ***obrisano***. Ne pada mi na pamet nek piše šta hoće.

Ja sam od prije 9. mj.

mika: ” nathan47: ” Kad vidim broj korisnika koji je protiv hakelina povratka, ako se on uopce vise zeli vratiti, jos mi je jasnije zasto vise ne pisem na ovom forumu… [smiley15] Pozdrav prijatelju ako ovo cita ” interesantmo je da oni koji su se uključili od 9 mjesca nadalje su protiv povratka Hakele, a svi oni prije tog vremena su za. Ja sam da se vrate svi koji su isključeni i to je dobro. I***obrisano***. Ne pada mi na pamet nek piše šta hoće. ” Ja sam od prije 9. mj.

da, ti si jedini pitam se, zašto jedino tebi od starijih članova smeta hakela. Ne misliš i ti možda da hakela ruši ili diže cijenu ptkm.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Sonniboy: ” …slažem se s kolegom quarkom da hakela nije imao namjeru nikoga navlačiti… On je jednostavno pisao srcem…. malo je takvih… Treba mu dopustiti da piše dalje….sve ostalo su sitne i prizemne ljudske taštine. ” Nije Hakela isključen zbog navlačenja nego zbog prijetnji.

..poznato mi je uvaženi kolega… ipak mislim da to nije bio dovoljan razlog za isključenje….

Scio me nihil scire

Nije Hakela isključen zbog navlačenja nego zbog prijetnji.

darko09:

Sonniboy: ” …slažem se s kolegom quarkom da hakela nije imao namjeru nikoga navlačiti… On je jednostavno pisao srcem…. malo je takvih… Treba mu dopustiti da piše dalje….sve ostalo su sitne i prizemne ljudske taštine. ” Nije Hakela isključen zbog navlačenja nego zbog prijetnji.

..poznato mi je uvaženi kolega… ipak mislim da to nije bio dovoljan razlog za isključenje..

A što je dovoljan razlog za isključenje ?

predlozio bi moderatoru da unatoc demokraticnosti foruma obrise ovaj topic

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

I ja sam za da se Hakela vrati, shvaćam i moderatora da nije lako prijeći preko osobno upućenih prijetnji ali ovaj forum je ipak zbog nas korisnika a ne moderatora pa bi možda te osobne nesuglasice trebali staviti po strani.

predlozio bi moderatoru da unatoc demokraticnosti foruma obrise ovaj topic

slažem se i otvoriti novi

Dokle može INA, ali i PLIVA?

New Report

Close