Neka mi netko objasni ove pojave iza kojih stoji Milovanovićev prijatelj:
– povećanje prevezenih putnika je 3% a gubici su veći nego prošle godine
– cijena goriva je smanjena za oko 40% a gubici su veći nego prošle godine
Sramota za Poslovni: nekritičko objavljivanje uvoda u kojem se navodi da se radi o ‘mrtvom’ dijelu sezone je sramotno jer se uspoređuje ‘mrtvo’ razdoblje prošle godine s ‘mrtvim’ razdobljem ove godine. Kako se uspoređuje isto razdoblje ne smije se dozvoliti jugo-komunističkom kadru nikakav alibi za sve lošije rezultate.
*
Čega god se primi ova Milanovićeva vlada osuđeno je na propast.
3 % više putnika , 40 % jeftinije gorivo a oni napravili gubitak 96.000.000,00!
Pa ne treba vas to nista cuditi. Jeste li primjetili da svaka tvrtka u RH koja ima u nazivu Croatia/Hrvatske, posluje sa nevjerojatnim gubitcima? Hrvatske Zeljeznice, Hrvatska Posta, Croatia Osiguranje, Hrvatske Autoceste… Cak su HRT i Hrvatska Lutrija prije nekoliko godina poslovali s gubitkom, halo! Milijardu godisnje HRT dobije samo preko pretplata (ne racunajuci reklame), dok se druge privatne tv kuce financiraju samo od reklama, a oni u gubitku. A o Lutriji da ne govorimo, mi smo valjda jedina drzava u svijetu gdje Lutrija moze poslovati s gubitkom, sto je statisticki nemoguce…
Svi mi znamo zasto su toliki gubitci nastali. Neka, doci ce jednom i postena vlada koja ce popuniti Remetinac sa ostalih 1000 Sanadera koji trenutno pljackaju uzduz i poprijeko…