Dabogda da sve banke svijeta kolabirale.
s ovom nesposobnom vladom, bojim se da ćemo i mi ubrzo putem grčke
s ovom nesposobnom vladom, bojim se da ćemo i mi ubrzo putem grčke
tamo su građani povukli 2 mlrd € iz banaka, a kod nas su banke građanima izvukle gotovo 2 mlrd €, dobro mi i preživljavamo
@belupo
Grčki dug je 310% BDP, Hrvatski 90%.
S druge strane, Irski dug je 390%, Švedski 290%, Njemački 190%, itd., zašto te zemlje sa puno većim dugom nisu u riziku od bankrota?
@belupo
Grčki dug je 310% BDP, Hrvatski 90%.
S druge strane, Irski dug je 390%, Švedski 290%, Njemački 190%, itd., zašto te zemlje sa puno većim dugom nisu u riziku od bankrota?
netko je dužan 1000 kn i ne može vratiti, jer je nezaposlen, nema imovine, nema nasljedstva, ne može odigrati eurojackpot, loto, kladionicu, a netko je opet dužan milion, ima redovan prihod, tvornicu, imovinu, ………… tko će lakše vraćati svoj dug? Zahvaljujući premijeru i ministrima također, mi smo trenutno ovaj iz prvog ešalona.
@Moller
Amerika je dužna 18 trilijuna $ a fizičkog novca ima 1,3 trilijuna $. Kako misliš da će se taj dug vratiti?
@Moller
Amerika je dužna 18 trilijuna $ a fizičkog novca ima 1,3 trilijuna $. Kako misliš da će se taj dug vratiti?
nema druge nego da ga opljačkaju negdje po svijetu, uglavnom su sve države dužne, a kako i kada će se to razdužiti, vjerojatno nikada