Grčić: Samo dragi Bog zna hoće li ove godine biti rasta

Naslovnica Forum Komentari članaka Grčić: Samo dragi Bog zna hoće li ove godine biti rasta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Crno nam se pise kad su crveni kmerovi poceli slat molbe dragom Bogu.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ministar ,Grcic,je jedan od najboljih u ovoj vladi,jako puno radi i trudi se da sa ostalim ministrima stvori novu klimu poduzetnistva u Hrvatskoj ,budimo posteni i recimo da se zaista nista nemoze napraviti preko noci,ali ja vjerujem da ce ova vlada napraviti preokret u ovoj zemlji,i da sutra nisu vise na vlasti,njihov rad ce se prepoznati,mada mislim da nije posteno da im se neda jos jedan mandat da zavrse zapocete projekte.

Pa nije dragi Bog premjer Hrvatske .

kada visoko pozicionirani predstavnici vlasti, kao ovaj tulipan, daju izjave u koje i sami ne vjeruju, vrijeme je za promjene.


Ministar ,Grcic,je jedan od najboljih u ovoj vladi,jako puno radi i trudi se da sa ostalim ministrima stvori novu klimu poduzetnistva u Hrvatskoj…

Najbolji??? Ako je ovo najbolje sto Hrvatska ima,ako je Grcic najbolji odma 2 metra konopa triba kupit i obisit se. Sa likovima poput njega mozes samo pjevat onu uzalud vam trud sviraci. Pitaj ga di je ulozija 5 miljuna kuna od ekonomskog faxa u Splitu i koliko je ostalo od tih 5 milja.Ja cu ti rec. Zero,arija,isparilo do lipe.Nas profesor doktor ekonomije ni orocit 5 milja kuna nije zna. Stavija ne Credo banku i papila maca.Dobar za teoretiziranje i to je upitno.
Nego reci mi koji je to drugi dobar,najbolji.Da nije Maras stari preklajeni poduzetnik.U zivotu nije poduzea kupnju 2 zvake u trafici i on je ministar cega ono,aha poduzetnistva. Najbolje od najboljega.Crem brullet. Pa ako je ovo najbolje kako to da su rezultati najgori. Kako to da su rezultati obrnuto proporcionalni njihovoj izvrsnosti. Evo ti jos jedna od nasega Grcica za ubit dosadu,nema veze s ekonomijom no nije ni bitno jel da???
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/82199-arsen-bauk-je-dokaz-da-u-sdp-u-ne-govori-gluposti-samo-zoran-milanovic.html

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close