Granolio na burzi – putem IPO-a do 130 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Granolio na burzi – putem IPO-a do 130 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ova vijest je za nevjerovati.je li konačno prva zraka sunca granula na našoj burzi.

sad ćemo imati još jednu članicu agrokor koncerna na burzi.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Da mi je znat koji je to “pametnjakovic” iz fondovske industrije izjavio da mu je ovo zanimljivo? Mozda ako prvo uzme na sebe i rodbinu, a poslije uvali fondu kojim upravlja ili sestrinjskom? Ili se radi o klasicnoj navlakusi i izmisljotini osoba iz PR-a?

I tko je vidio sad raditi IPO na ovoj situaciji na burzi?

Vidi mi se repriza Optima Telekoma. I jos jedna prazna prica izdasna samo za promotore, agente izdanja i investicijske bankare.

danas sam ogledao malo više o ovome IPO i čini mi se repriza VIRO I Atlantica.Sa našim parama širenje i akvizicije,u ovom slučaju akvizicija je već napravljena a sad sa lovom iz IPO treba platiti dugove Zabi.Firms je opasno zadužena ,600 milijuna kuna ,skroo kako godišnji promet,a kapital je mali ,cca 70 milijuna.

Ovo mi se čini spašavanje vojnika Filipovića,a i deal sa todorićem( prodao mlinarstvo iz blje i vpik) sve u aranžmanu Zabe,mirovinaca i na kraju sa našom lovom iz fondova.

A ja se poradovao,imamo IPO i muving na burzi.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close