Građevinski sektor traži pomoć od predsjednika

Naslovnica Forum Komentari članaka Građevinski sektor traži pomoć od predsjednika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

predsjednik u ovim trenucima ne može pomoći niti sam sebi, da ga Milanović ne “bodri” tako revno, mogao je bolje proći, građevinski sektor je očito pokucao na pogrešnu adresu, Ivo je toliko opskrbljen stanovima, da ne vjerujem da će kupovati nešto novo, put prema uredu bivšeg predsjednika mu je širom otvoren, Ivo će kao veliki znalac tu priliku sigurno iskoristiti,
11. siječnja TO JE ZADNJI PUT, da troši našu kavu

cijenio sam ovog g. karakaša, ali izgleda da se pogubio negdje usput, ili ga je ova kriza gurnula u iracionalnost.

što uopće predsjednik sa svojim ovlastima ima s njihovim problemima, i kako će to bilo koji političar provesti “sigurnost radnih mjesta”?!

nije mi jasno što bi oni htjeli, ako se ne gradi kako će radna mjesta u gradnji biti sigurna? i kako će i tko graditi ako su šarlatani uništili cijelo poduzetništvo, sprječavaju sve privatne investicije, a otimaju od dječjih bolnica kako bi nahranili činovnike koji ama baš ništa ne rade?

oni bi trebali biti na markovom trgu i tražiti masovno otpuštanje činovnika, a ekspresno otpuštanje i opoziv svih onih u strukturama koji blokiraju investicije. jedino to im može osigurati radna mjesta. no izgleda oni planiraju “šaptom pasti” kao i industrija.

možda im premijer može srediti povoljne karte u jednom smjeru za australiju i kanadu. linija nezamjeranja je odavno propala i treba li doista sve propasti da se shvati: ili činovnici ili svi mi ostali.

O čemu priča direktor HUPa? Obveza da tvrtke moraju biti član HUPa, a radnici članovi sindikata, a sve radi javljanja na tendere. To će tvrtkama stvarno pomoći u ovoj situaciji. Još jedan parafiskalni namet.

Od Josipovića nikakve koristi..taj nije niti ce ikom pomoći. On ce saslušati da ispadne fin,nabaciti par dvosmislenih demagoških floskula da održi rejting i ide dalje. Npr. aktualni problem branitelja…dodje nakratko kod njih u šator,malo sasluša,malo kaže pokoju frazu a na TV sučeljavanju kao najboljeg ministra izdvoji Freda Matica od kojeg branitelji traže ostavku!? Postalo je to prozirno

na mješalicu bih ja njega, na ljetno sunce, TO JE PRAVI PUT, tu bi mogao pomoći, da se malo utegne, ovih pet godina je omlitavio i izblijedio

To je pravi put

Pošto Ivo Josipović nije znao rješiti problem u prosincu 2014. dogovorio je novi sastanak novoj predsjednici Kolindi Grabar Kitatović za ožujak 2015.

.

New Report

Close