Sve ide po lojtrici gor…
Ovo nije za ziheraše poput mene,
konačno i trejderi koje često sprdam
imaju glavnu ulogu i lako se bogate.
Blokada na blokadu, impresivno.
Ne, mora se priznati da je rast impresivan, što je samo po sebi oda promoćurnosti jednih i gluposti drugih.
Npr. kolega migra je lijepo upozoravao na rast koji će uslijediti na THNK i VDKT, ipak su to firme s imovinom, glavom i repom. Ali zašto tako strašno raste IGH? Pa firma ima book malo preko 20 kn!!! A sad je preko 400? Koliko oni moraju zarađivati da bi to bilo opravdano? 40-60 kn po dionici? Iliti 25-30 mil. kn godišnje. NETTO? Da li je to realno? Ne znam.
Nije ovo za mene. Ja tu izgleda nešto ne kontam…
građevinari na ZSE ostvarili su brutalne rastove u kratko vrijeme, neki i preko +400% i naravno da vrlo brzo mora doći do hlađenja i stabilizacije cijene
he,he, kol. SeRija, namirisao sam i ja janjetinu a i dobro zamastio prste…
🙂
Ovo bi se trebalo malo stabilizirati do izvješća, ne znaš tko pije tko plaća. Polako 🙂
migra
Evo ukrcao sam se opet. Hvala prodavačima na 778. Sad možemo dalje. Pozz!
jučer u prvih sat vremena trgovanja 2,8 mil kn a danas 5 mil kn
bilo je mjeseci da ukupan promet nije bio veći od današnjeg u sat vremena na sektoru.
zaključke i možebitne srednjeročne posljedice izvedite sami.
p.s.
kolega serislav pa dobrodošli opet
i sretno opet 🙂
ok,ipak samo 4,3 mil kn,ali biće i 5 jako brzo
🙂
čestitke jučerašnjim i današnjim kupcima – upravo su postali dugoročni investitori
Još malo pa stabilizacija a u međuvremenu tipično pretjerivanje, prije na gore a sad su neki pukli na dole. Naš narod voli krajnosti.
Rast na brutalnom volumenu, pad na malom. Tehnički ispravno. Idemo dalje.