Gradonačelnik Berlina u ZG: Radi li ovdje itko ili svi piju kavu?

Naslovnica Forum Komentari članaka Gradonačelnik Berlina u ZG: Radi li ovdje itko ili svi piju kavu?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

dijagnoza u par minuta, još da je bio jučer u Saboru, magao nam je i terapiju prepisati

Bash me zanima zna li g. Bandić sexualnu orijentaciju gospodina Wowereit-a.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Balkan, Balkan, ima svoje draži a nerad je jedna od njih.

neće uvijek biti ovako.

To nas SVI stranci pitaju !!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Koji provokator. Mislio sam da je Platini najgori ali eto ima i gorih. Da Nijemci delaju ko mi u fušu imali bi rast 20%.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!


Balkan, Balkan, ima svoje draži a nerad je jedna od njih.

Da, kad ja i masa kolega s faksom, kao i 100ine tisuca drugih ne mozemo naci nikakav stalni posao, bas je to draz, super je ovo drzava. Trenutno mi je i 10kn puno za kavu. Jasno, drzavni jaslicari i ostali za cije se place zaduzujemo rade 11-1, pa dok ide ide.
Mnogi koji imaju posao u priv sektoru, rade za jako malo, neplaceno prekovremeno(i po preko 50-60 sati tjedno+), i vikendima. Ni oni ne piju kavu.

A uz pijenje kave jaslicara, tu su lijepi prizori “raskosi”-po smecu kopaju mladi, stari, svi, a prosjaci vuku za rukave. Karasna drzava.

Kad stranci dođu u Zagreb, pitaju nas – da li je danas kakav praznik u Hrvatskoj
jer nitko -ne radi- svi su vani i piju kavu…… jbg, a tako je cijeli dan u Zagrebu i svaki dan…..u smjeru Tkalče ih nismo smjeli ni voditi, jer bi dojam
bio još gori…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Pa Wowereitu se to sviđa, podsjeća ga na Berlin. Zagrepčani bi godinama trebali samo piti kave i ne raditi ništa da bi se zadužili koliko je on zadužio Berlin. On i njegovi ništa drugo ne rade nego sve u šesnaest troše milijarde koje sve fino po zakonu drpaju iz džepova južnim Nijemcima. I još se prave važni što je u Berlinu sve tako cool i polako i nema stresa a opet ima se para i sve je besplatno. Baš da vidimo što će ako Ustavni sud prihvati tužbu Bavarske i Hessena i kaže da ih se više ne smije musti koliko tko hoće. E onda će Wowiju ostati samo da emigrira u Zg i na Cvjetnom pije nešto jeftinije od ovih sad šampanjaca koje mu plaćaju porezni obveznici sa suprotnog kraja Njemačke. Bandić je već davno evoluirao dalje od Wowereita, ovaj je sad tamo gdje je Bandić bio kad je dijelio besplatne vrtiće i vožnje tramvajem svima po centru grada.

trebao ga je banderas odvest i na kavu u kic.tamo mu se skupljaju kolege turoperatori.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

u berlinu isti cazzo, šta se pravi pametan

nije to ništa karakteristično za zagreb, isto je i u beogradu, titogradu, sarajevu ili skoplju, to je neformalno obnavljanje treće jugoslavije, balkanske zemlje koja je lupeštinu i nerad pretvorila u glavne obrasce i uzore ponašanja.

zagreb je imao više identiteta i zapadnjačkog štiha unutar jugoslavije nego što ga ima sada, s 12 godina sdp-ove jugoslavenske tiranije.

i ne može biti drukčije u zemljama bez industrije, činovnici mogu piti kave jer ništa ionako ne rade ni kad ne piju kave, oni koji nisu sretni da imaju rođake i jatake u državnoj upravi mogu se okrenuti kriminalu ili očekivati čudo.

New Report

Close