delboy…ispričavam se..nisam tvoj post pročitao do kraja pozorno ali mislim da je dobar jer si rekel za onog malog da je čisti lažov…nermem ga sa pročitati na miru jer čitam biografiju naše predsjednice i našeg bivšeg predsjednika..
pofuk
Maestralno.Je li ovo bio backhand ili forehand??? Ono za provokaciju se jasno nije odnosilo na tebe uvijek si bio korektan sugovornik.
Trla baba lan, da joj prođe dan……danas smo pažljivo pročitali biografiju gospođe….. Ima puno pitanja, i praznih redova …a nelogičnosti pun koš…
Šta je -tu je…da vidimo.
Frankie
Branitelji SDP ne znače ništa, oni su od početka jedan balast koji treba neutralizirati jer SDP se zasniva na izmišljanju neprijatelja kao sljedbenik KPJ/KPH. Glavno spominjanje je uvijek ustaštvo kojeg je SDP spojio sa HDZ pljačkom i prikazuje kao najveću opasnost ne HRV nego njima samima na Vlasti.
SDP upravo cijelo vrjeme huška i nastoji razdjeliti HRV puk jer zna da u stvaranju HRV nema nikakve zasluge, upravo suprotno. Mene samo zanima što će biti kad se kriminal SDP počne procesuirati a hoće. Sanader je mala beba za SDP uhljebnu rupu bez dna. Pa da je bila prosperitetna ta ideja ne bi se YU raspala. Šteta jedino što je narod g.lup jer nije naučio ništa iz 50 godina dikatutre proletarijata.
Za razliku od dr. Ive. Kod ive sve cisto ko suza. Sa profesorskom placom stekao posteni doktor nekretnina ko u prici. A koliko u biti ima nelogicnosti kod nasega Ive. Za jedno otprilike 2 kontejnera za glomazni otpad. Ivin put dolje opisan je taj pravi put.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/5911/Josipovi%C4%87-me-zvao-da–zajedno-s-njim-Baji%C4%87em-i-Pavi%C4%87em-uni%C5%A1timo-HDZ.htm
delboy…ispričavam se..nisam tvoj post pročitao do kraja pozorno ali mislim da je dobar jer si rekel za onog malog da je čisti lažov…nermem ga sa pročitati na miru jer čitam biografiju naše predsjednice i našeg bivšeg predsjednika..
pofuk
Maestralno.Je li ovo bio backhand ili forehand??? Ono za provokaciju se jasno nije odnosilo na tebe uvijek si bio korektan sugovornik.
[/quote]
evo budući da me smatraš korektnim sugovornikom prvo ću se ispričati forumašu delboyu jer stvarno nikada nisam mislio nekome djeliti bekende a kamoli forhende…..daklem….kad sam već danas toliko iskren reći ću Vam kako ja gledam na to….ja sam u ovom trenutku najsretnija osoba u ovoj državi jer je konačno gotov ovaj cirkus i ludilo oko izbora..a šta se tiče onog malenog kaj je štel biti predsjednik maleni ne da je lažov nego je i bezveznjak…jedino me je oduševio kujunđić…slučajno sam upalio tv i frajer je za mene otkriće jer nikada prije nisam čuo za njega…trebalo bi napraviti neku emisiju di bi bili kujunđić,raos,ivana7,Vjeko moderator,švarc,ante pavlović,bivši ministar čobanković i ona ženska kaj je vodila josipoviću kampanju pa slavila u stožeru pobjedu….to bi bio pakao od emisije
pofuk
…evo budući da me smatraš korektnim sugovornikom prvo ću se ispričati forumašu delboyu jer stvarno nikada nisam mislio nekome djeliti bekende a kamoli forhende…..
Ma mirno spavaj delboy ti ne pati od tih formalnosti.
@ gospon pofuk,
moram te braniti kada te svi napadaju.
Vidim da su se čak i Moderatori udružili protiv Tebe i obrisali ti post.
Sve si lijepo objasnio , kaj se to tebe tiće.
Jedino bi ti zamjerio što ne paziš kod imena , ono malo slovo – veliko slovo.
Pa pobrkan redosljed , pa slovo ispustiš , slovo dodaš….
To si me Ti naučio , još kada sam došao na ovaj Forum pa sam te grubo uvrijedio pišući Tvoje ime Pofuk a Ti si ustvari pofuk.
LP
…evo budući da me smatraš korektnim sugovornikom prvo ću se ispričati forumašu delboyu jer stvarno nikada nisam mislio nekome djeliti bekende a kamoli forhende…..
[/quote]
vidiš, frankie je shvatio da sam ja mučko đubre i mučki provokator.
poanta je da nema pravila. ja kao urbani jugoslaven recimo glasam ponekad za lijevu opciju, ponekad za desnu. kako mi paše i kako mi treba za biznis. kad nanjušim dobar posao , onda mijenjam kaput i tako već dugi niz godina uspješno poslujem i smatram se stoga uspješnim i vrhunskim poduzetnikom. svi vi ostali niste ništa drugo nego uhljebi koji se želite okoristiti ovom napaćenom i u krvi stvorenom državom ,zajedno sa velikosrpskim jugonostalgičarima i komunističkim ideolozima s one strane drine.
sram vas bilo. ja sam tipičan primjer kako se domoljub treba ponašati. zato živjela naša hrvatska još 1200 godina, ako ne i više.
@ gospon pofuk,
moram te braniti kada te svi napadaju.
Vidim da su se čak i Moderatori udružili protiv Tebe i obrisali ti post.
Sve si lijepo objasnio , kaj se to tebe tiće.
Jedino bi ti zamjerio što ne paziš kod imena , ono malo slovo – veliko slovo.
Pa pobrkan redosljed , pa slovo ispustiš , slovo dodaš….
To si me Ti naučio , još kada sam došao na ovaj Forum pa sam te grubo uvrijedio pišući Tvoje ime Pofuk a Ti si ustvari pofuk.
LP
samo još jednom napiši pofuk sa veliko P i ističas zovem predsjednicu,konačno je rekla da će se zauzimati za male ljude….sam znaš da mi bilo kaj možeš reći ali da me nazoveš pofuk sa veliko P….pa kak bi se ti osećal da te ja zovem Pero14podjeljeno sa 2 umjesto Pero7????
pofuk
[/quote]
vidiš, frankie je shvatio da sam ja mučko đubre i mučki provokator.
poanta je da nema pravila. ja kao urbani jugoslaven recimo glasam ponekad za lijevu opciju, ponekad za desnu. kako mi paše i kako mi treba za biznis. kad nanjušim dobar posao , onda mijenjam kaput i tako već dugi niz godina uspješno poslujem i smatram se stoga uspješnim i vrhunskim poduzetnikom. svi vi ostali niste ništa drugo nego uhljebi koji se želite okoristiti ovom napaćenom i u krvi stvorenom državom ,zajedno sa velikosrpskim jugonostalgičarima i komunističkim ideolozima s one strane drine.
sram vas bilo. ja sam tipičan primjer kako se domoljub treba ponašati. zato živjela naša hrvatska još 1200 godina, ako ne i više.
[/quote]
…odlično…..joj šteta kaj idem kod mame pofuk(frižider mi je prazan) na klopu…nisam bil već jako dugo kod nje(od kad je počela predizborna kampanja jer sam se pokril sa dekom po glavi i nisam izlazil van pa bu me ubila) jer kak je krenula ova diskusija ovo bu bila još najzanimljivija tema na forumu….bogami delboy imaš smisla za humor( obožavam te fore iz vrtića jer to je temelj svega)
pofuk
…da …i šjor Pero7 kak da pazim na mala i velika slova kad mi pol tastature fali zbog neuspješnih trejdova na ZSE
pofuk