Grabar Kitarović pobijedila u 14 županija i inozemstvu, Josipoviću Zagreb i šest županija

Naslovnica Forum Komentari članaka Grabar Kitarović pobijedila u 14 županija i inozemstvu, Josipoviću Zagreb i šest županija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Frankie druže svaka ti čast na odgovoru…eto konačno sam od nekoga ko je glasao za kolindu dobio odgovor….daklem sa tvojim odgovorom se mogu slagati ili ne ali sam ipak dobio odgovor…i još jednom se zahvaljujem na tome….iskreno sam te pitao a ne kao provokacija jer te nemogu provocirati na ovoj temi jer meni tu stvarno ništa nije jasno…..daklem kaj se toga tiče kolinda ili josipović pojma nemam….iz tvojeg odgovra sam zaključiuo da si ti uglavnom glasao protiv…jedino zašto si glaso za kolindu je to što ti se činila bolji kandidat od josipovića jer je to po tebi pokazala u kampanji…eto…to si ti napisao u svom odgovoru. I još si ovo napisao zašto si glasao za kolindu…citiram: S drugu stranu mene to sve skupa najmanje pogadja tko je na vlasti. Radim vani i koliko god gluposti oni napravili na mene uticaja nemaju.
Daklem ja koji nikada nejdem na izbore sam gledao tu kolindu od kad se pojavila….žena je rekla da će pokrenuti hrvatsku..stanković ju je pitao 4 ili 5 piatnja bezvezna ,ona je odgovorila to je jako teško pitanje…gledao sam sučeljavanja…žena stvarno ništa nije rekla…najčudnije mi je to šta HDZ nije kandidirao nekog drugog kandidata koji bi ipak u sučeljavnju sa josipovićem nešto pokazao…žena doslovce ništa nije pokazala…nemreš mi reći da nisu mogli onog Plenkovića ili tako nekoga staviti…eto to mi nije jasno….i najčudnije mi je to da kad su birali kandidata da ih predstavlja nisu razmišljali kaj im je Jadranka napravila kad je došla na vlast….pazi ovo ti govorim kao neutralan promatrač kojem se stvarno živo fućka ko će biti na vlasti…..
pofuk
p.s. inače po mom mišljenju je hdz sjajno to odigrao…perfekta njihova pobjeda….makar iskusniji ljudi od mene komentiraju REZULTATE OVIH IZBORA sa: NEZASLUŽENA POBJEDA KOLINDE,ZASLUŽEN PORAZ JOSIPOVIĆA

@Frankie,svaka ti čast na dobrim komentarima, ali zašto se raspravljaš s nekim fukarama.Nek se grizu,nek cmizdre, zeleni su od bijesa…,još nisu odspavali ovo što se sinoć dogodilo.[emo_namigusa]

“Kao za ljevicare glasaju uglavnom urbani i skolovani,a za ADZ neobrazovane rigidne seljacine.”
To je pokušaj vraćanja na strategiju nakon ’45. – seljake u tvornice i “urbanizirati”, a prehranu države u sovhoze i kolhoze.

… zašto se raspravljaš s nekim fukarama.Nek se grizu,nek cmizdre, zeleni su od bijesa…,još nisu odspavali ovo što se sinoć dogodilo.[emo_namigusa]

@ dionis,

gospon pofuk nije fukara.
On je fini gospon.
I on uopće nema ništa protiv Hrvata.
LP

.

@Frankie,svaka ti čast na dobrim komentarima, ali zašto se raspravljaš s nekim fukarama.Nek se grizu,nek cmizdre, zeleni su od bijesa…,još nisu odspavali ovo što se sinoć dogodilo.[emo_namigusa]

dionis sine moj najdraži…držim te za kvalitetnije forumaše jer sam sada čitao postove koje si pisao prije na forumu…i ne samo da si kvalitetan nego i jako nadaren forumaš….stoga smatram da ti se ovaj gore post koji si napomenuo omaknuo…naprosto nisi bio svjestan šta pišeš…daklem još jednom da ponovim…OVU POBJEDU KOLINDE I HDZ-A SMATRAM BRILJANTNOM POBJEDOM…ČISTO SAVRŠENSTVO….KOLIKO GOD ČUDNO ZVUČALO DA ĆU JA TO REĆI JER ME POLITIKA I IZBORI UOPĆE NE INTERESIRAJU ČAK MI JE JAKO,JAKO DRAGO DA JE SDP DOBIO PO LAMPI(uličnim žargonom kazano)….ali vraćam se opet na tvoj post koji vjerojatno ti nisi pisao nego tvoje drugo ja…..dionis sine moj,ja sam drugu Frankie-u postavio jednostavno pitanje bez ijedne primisli na provokaciju.drug Frankie mi je pristojno odgovorio na to pitanje i ja sam samo prokomentirao to što mi je drug Frankie odgovorio….znači nisam ništa mjenjao u tom odgovoru…i tvoja reakcija…pazi sad tvoju reakciju A NAPOMINJEM DA SI MI JEDAN OD DRAŽIH FORUMAŠA….ti se javljaš sine moj i govoriš drugu Franike-u da šta se raspravlja sa fukarama…gledaj…stvarno nemam bog zna kakvo mišljenje o samom sebi i životu mome ali baš da me ti DA TI kojeg jako cijenim naziva fukarom??????????????? SJAJNO…..joj jedva čekam da sad i karamarko dojde na vlast pa će me konačno odmemorirati na forumu pa da udjemo u debatu…mislim d imaš velikog potencijala da shvatiš da ipak nisam takva fukara kakvom me smatraš
pofuk

Ivo je sa pet godina prednosti krenuo na PRAVI PUT i stigao zadnji, već danas smo svjesni da smo donijeli dobru odluku što nismo krenuli za njim, a on je svjestan da je prošao kao prethodnici mu na Igmanskom maršu, pokisao, smrznut, dajući mrtvoj trci opravdano značenje, postao je mrtav ozbiljan i politički mrtav, spokojno se može vratiti na Trg sa kojeg je započeo svoj PRAVI PUT i biti sretan srećković ukoliko mu se omogući povratak u zgradu preko PUTA, ukoliko ga sudbina ne povede u N.Zagreb, na rotoru prema jugu, preko pruge u zgradu lijevo, već utabani PUTIĆ mnogih političara

… zašto se raspravljaš s nekim fukarama.Nek se grizu,nek cmizdre, zeleni su od bijesa…,još nisu odspavali ovo što se sinoć dogodilo.[emo_namigusa]

@ dionis,

gospon pofuk nije fukara.
On je fini gospon.
I on uopće nema ništa protiv Hrvata.
LP
[/quote]
gospon Pero7 hvala najljepša što me branite…ali nema potrebe jer nisam sa nikime u zavadi osim sa samim sobom…i sami znate da moj život izgleda poput onog natpisa što je ĐERI HOLZNER ( mislim da se tako zove) objavila svojedobno na TIMES SQUARE…mislim da je natpis bio PROTEKT MI FROM WOT I WONT TU BI…..tako nekako je išao( ispričavam se ako je bila koja greška jer mi engleski jezik nije jača strana)…daklem te ĐERI HOLZNER(mislim da se tako zove) je to objavila na onim elektroničkim panoima na TIMES SQUARE i žena je ušla u povijest 20 stoljeća …čak je u nekim knigama svrtavaju u top 100 umjetnika uz bok sa PIKASOM,BRAKOM,MALJEVIĆEM,MATISOM,ŽAN KLOD AND KRISTO,DALIJEM…..eto….malo da nastavimo sa umjetnosti na ovoj temi jer opet naglašavam BRILJANTNA POBJEDA HDZ-a ZA KOJU BI SE MOGLO REĆI DA GRANIČI SA UMJETNIČKIM DJELOM….da ne kažem MASTER PIS….možda malo rano za to reći jer će to doći na parlamentarnim izborima kao točka na i
pofuk
p.s. ugodan dan i slavite ali nemojte sa kapljicom pretjerati

malo ste pomiješali lončiće.
načelno je u pravu miami kad kaže da razvijeniji glasaju za ljevičare. to je tako u cijelom svijetu. urbana populacija (zadnje i predzadnje generacije) glasa za ljevičare i tako je bilo i kod nas.
no, opet je netko spomenuo one nasilno useljene u centre gradova – i taj je u pravu, samo neće vam ti ljudi koji su nasilno useljeni priznati da su i oni potomci primitivaca iliti ruralnog stanovništva jer su se potrudili ponašati se urbano pa su to sada u mojem gradu recimo purgeri koji ne podnose dotepence.
iako su njihovi preci bili dotepenci.
kod nas je sve tako pomiješano.
s druge strane imamo istru i međimurje koji rade, ruralno su stanovništvo pretežno, no povezani sa svijetom pa glasaju za josipovića, posebice talijani (tamo gdje su talijani većina, začudo ovaj je dobio 90-95%, a onda vidimo da su to talijani-partizani jer fašista više nema – otjerani su i poubijani).
što se tiče dalmacije i slavonije, tu je bio rat i ti ljudi i dalje žive u prošlosti- iako je od rata prošlo 25 godina. to vam je 1945-1970 relacija pa sad vi recite jesmo li normalan narod koji 25 g. nakon rata i dalje priča o jebenom ratu. tko je 1970. pričao o II. svj. ratu, osim okorjelih komunista i partizana – eto vam poveznice vas sa današnjim braniteljima
shvatite više – hrvatska postoji, nema više jugoslavije i nemate više neprijatelja osim onih u svojoj glavi.
kolindina retorika je bila seljačka, ali to pali naše primitivce koji se i dalje boje srba koji ne postoje jer mi smo nato i eu, a oni su ništa i nigdje.
bez obzira na izloženo, drago mi je da josipović nije dobio jer mi se ne sviđa.
s druge strane milanović je odličan sa vrhunskim humorom kojeg neobrazovani primitivci, dakle većina vas , ne razumije jer to je britanski humor, a vi ipak spadate pod njemačku zonu humora.
svejedno, čestitke pobjednici, ona je sasvim ok osoba, no ekipa oko nje je jako sumnjiva.
inače, nisam izašao na izbore jer su mi jadna sva 4 kandidata, posebno onaj mali lažov koji glumi isusa, a član je bande koja sprječava pravnu državu, dakle revolucionar koji nije čuo da revolucija jede svoju djecu.

...povijest se ponavlja...

delboy…ispričavam se..nisam tvoj post pročitao do kraja pozorno ali mislim da je dobar jer si rekel za onog malog da je čisti lažov…nermem ga sa pročitati na miru jer čitam biografiju naše predsjednice i našeg bivšeg predsjednika..
pofuk

znaci gospodo, ako san ja sa sela(a jesam) ja sam manje vidan od ovih iz grada ?? znaci ako zivim na selu a glasam za sdp onda sam …. što ????
a ako zivin na selu, a glasam za hdz onda sam primitivac !!!
za vas koji imate takvo razmisljanje ima jedna izreka ali o njoj drugi put !

Najrazvijene županije, podržale su Josipovića. To bi HDZ. u trebalo nešto zančiti…….no, njih to nije briga….bit će lakše obmanjivati
siromašan , neobrazovan narod…

http://www.index.hr/vijesti/clanak/grad-zagreb-presudan-za-poraz-josipovica/794523.aspx
dakle u Zagrebu 51.506 više siromašnih i neobrazovanih a međimurci sve pametniji i bogatiji. Svašta

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

skandirala je sinoć sala:”jakov,jakov…”,a karamarko je bio zbunjen.i tako smo izgubili prvu damu,a dobili prvog papučara. koji bi normalan muškarac glumio domaćicu? ja ne, poslao bih je u k..c. a vi?čekaju nas razna iznenađenja u dolazećim vremenima.s obzirom da kolinda neće slušati karamarka, već prijatelje iz nato saveza i merkelicu bit će izbačena iz adz-ja.
a se..nja Milanović se dodatno pro..ao. umjesto da pristojno čestita novoizabranoj predsjednici poslao je poruku da neće biti suradnje.

New Report

Close