Grabar-Kitarović neizbježnim smatra angažman Hrvatske vojske

Naslovnica Forum Komentari članaka Grabar-Kitarović neizbježnim smatra angažman Hrvatske vojske

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Isto tako je bilo u 16.stoljeću kada je naš Premjer rekao:

” Moramo Turke pustiti jer oni će samo proći , a oni koji misle granicu zatvoriti su u zabludi.”

Nakon toga je nama trebalo 300 godina da Turke istjeramo iz Hrvatske.

”Da nas je Milanović vodio ’90.-tih kninski četnici bi okupirali cijelu Hrvatsku.”

Hrvatska danas kao država koja ima policiju, vojsku i sve ostale logističke službe djeluje neorganiziranije nego u praskozorje Domovinskog rata kada su te službe bile pod direktnom ili indirektnom kontrolom Beograda.

Zahvaljujući Zoranu Milanoviću mi smo sada zemlja koju se može osvojiti bez oružja te je dovoljno da se pojavi malo veća masa na granicama i samo promarširat će kroz državu.

Da je kojim slučajem Zoran Milanović 90.-tih bio na mjestu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, kninski bi četnici okupirali cijelu državu za manje od tjedan dana.

http://direktno.hr/en/2014/domovina/25334/Da-nas-je-Milanovi%C4%87-vodio-90-ih-kninski-%C4%8Detnici-bi-okupirali-Hrvatsku.htm

.

pa što bi ti falilo da su turci bili tvoji gospodari? ovako si bio austrijski konjušar. dođe ti na isto, imaš gospodara. turčin bi te barem naučio moralu i poštenju, a ovi su nas naučili čangrizavosti, škrtosti, zluradosti, zloći, mitu i korupciji…eto , ti si tipični izdanak mladoturčina koji se pokušava ulizivanjem pretvoriti u mladog austrijanca. ali ne ide ti. austrijanci imaju manire, vole životinje, a ti …što si ti? jedan mali mizerni miš za tipkovnicom koji bljuje mržnju iz dana u dan. tome te vjera naučila?da mrziš???

...povijest se ponavlja...

Ovo nije ratna situacija, već humanitarna katastrofa.
Hrvati trebaju pomoći ljudima, a ne plašiti ih vojskom.
Pa od rata i bježe.

Ako netko treba dignuti vojsku to je NATO.
Pa neka lijepo stavi svoju vojsku na granice Europske Unije.

Prvenstveno mislim na granicu s Grčkom i Turskom, kao i vodeni koridor.

Evo predsjednica ima priliku nazvati Europske državnike i NATO i predložiti im akciju. Ako mogu štititi Afganistance nakon američke invazije, mogu štititi i Europu.

Ps Američki ratni brodovi mogu bez problema u mjesec dana prevesti 200.000 ljudi do Velike Britanije.

Ps. Budite ljudi. I ne zaboravite. Svaki izbjeglica kojeg ne primite u Hrvatskoj je jedno radno mjesto manje za HRVATA u Njemačkoj i Švedskoj.

Moje misljenje je da je gospodja Predsjednica trebala privremeno izmjestiti svoj Ured iz Visoke u Tovarnik i tako skupa sa Hebrangom pokazati, da ne samo da zna voziti traktor, liciti zidove, voziti trajekt… nego da nema problema ni sa spavanjem pod satorom. To bi bila gesta, koja bi odjeknula EU-om.

Ova nesposobna SDP Kukuriku Vlada ne kontrolira granicu i nitko nema pojma tko sve ulazi u Hrvatsku (kroz kuruzu !) , koliko ih je ,kakvog su zdravstvenog stanja i kakve su im namjere.
Samo dio uspiju popisati , a dio glavinja po cjeloj Hrvatskoj bez ikakvog nadzora.

Merkl oprala Milanovića

Njemačka kancelarka Angela Merkel zatražila je u jučerašnjem telefonskom razgovoru od premijera Zorana Milanovića da Hrvatska pokuša neko vrijeme zadržati izbjeglice na svom teritoriju

Milanović je više-manje odbio zahtjev najutjecajnije europske političarke. Time se medijski spin o razumijevanju premijera i kancelarke raspao u prah. Angela Merkel je tražila od Zorana da prestane slati izbjeglice direktno u druge države, i da se počne držati europskog protokola, ali aktualni premijer nema takve namjere.

http://direktno.hr/en/2014/eu/25392/Merkel-je-Milanovi%C4%87a-nakon-%C5%A1to-je-utekao-s-VNS-a-zapravo—‘oprala’.htm

.

Ona je bolesna od navale hormona čim se spomene bilo što oko vojnika…
I na prelete jata ptica u tople krajeve , ona bi podigla vojsku i
nanišanila topove…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close