Građanin prekinuo Milanovićev govor: ‘Što ste napravili za Dalmaciju?’

Naslovnica Forum Komentari članaka Građanin prekinuo Milanovićev govor: ‘Što ste napravili za Dalmaciju?’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Što ste napravili za Dalmaciju? Ništa!

A za neku drugu regiju?

Sada se više ne smije niti pitat’…bravo kukurikavci. To je način da se problime riješe-Jednostavno se kaže:
NEMA IH VIŠE!!

Pošto u Dalmaciji ljudi redovito glasaju za Hdz i on tamo pobjedi onda njih treba pitati što su napravili za Dalmaciju.

Za vrijeme dok je govorio Milanović jedan je muškarac iz publike u dva navrata povikao
“Što ste napravili za Dalmaciju?”,
nakon čega su ga dva policajca u civilu udaljila sa skupa.

Bog zna kako je jadnik završio ?

Jel možda na Golom otoku ?

nadam se da je već na prijekom sudu,jer nemoj majci da netko kritizira narodnu vlasti inače će završiti u staroj gradišci na preodgoju.a bude li netko pjevao,marjane ,marjane ne gine mu 6 mjeseci strogog zatvora.

bravo crvenkape, sad će vuk .

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Da li je taj što je pitao imao pršut na čelu.

Zašto ga je policija udaljila sa skupa?

Kad su nedavno na normalnom predavanju upadali proleteri u glas Reismanici, svi su novinari napali Reismanicu. Sada, na političkom skupu ovakav komentar novinara.
Sramotna (auto)cenzura.

Sta su Dalmatinci ucinili sami za sebe? Birali si kojekakve Kerume, Kalmete i slicne da ih vode i pljackaju, a sad ocekuju od drugih da saniraju stetu..


Sta su Dalmatinci ucinili sami za sebe? Birali si kojekakve Kerume, Kalmete i slicne da ih vode i pljackaju, a sad ocekuju od drugih da saniraju stetu..

opet kmeketuša, blebetuša . Ne prebacuj krivnju na druge, pa ponašaš se ko uzvišeni i presvetli . A za Dalmatince ne brini imaju oni papriku od 105 kn

pepe7

evo što je mogao odgovoriti kukulanović:” mi nismo za nikoga i niti jednu regiju napravili ništa i ne znam od kuda vam hrabrosti za postavljati takva pitanja, mi nismo u planu 21 ništa obećali, ali vi birači to niste uspjeli isčitati između redaka, inače bi znali već u prvih mjesec dana da naši kokošji mozgovi ne mogu riješiti probleme hrvatskog kokošinjca, stoga ozbiljno razmišljamo za slijedeće izbore formirati rok-rok koaliciju, jer sve ovo do sada što smo napravili je prevazišlo svaki oblik kokošarenja i preraslo u ozbiljnu svinjariju, stoga se uzdamo da će nam dragi bog pomoći u ostvarenju zamišljenog roktanja, jer na kraju krajeva svinjski mozak je puno veći u odnosu na kokošji, još nam je samo ostalo da razmislimo tko će preuzeti kandidaturu za prvog nerasta, jer moj mozak ipak ne udovoljava tom mjestu i nisam baš neki skakač- a sada molim policiju da gospodinu pokaže exit, jer mi ne znamo gdje je”

New Report

Close