Gospon Samodol, imam dva imena za Vas

Naslovnica Forum Komentari članaka Gospon Samodol, imam dva imena za Vas

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Osim prezimena SAMODOL ništa drugo nisam ovdje razumio. Je li to posljedica janjetine ili KArlovačkog Radlera ne znam, ali znam da ovaj Uskrs nije donio ništa novo kod financijskog maga Birtuića. Gleda, čita ne puši…ma za poželjet. Đevojke đe ste, navalite dok još ima. Koja uzme do prvog maja očekuje ju mali dividendni prinos, uz G/BRLJ=22 i ČMRLJ/POVRAĆ=1,65.
Prava prilika, ne propustite!!!!!!!

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=28101

Tomislav Birtić: Kako sam u deset mjeseci učetverostručio portfelj

Elementarna inteligencija, četiri računske operacije, prosječno razumijevanje trendova i zrno soli dovoljan su alat za revolucionarni napredak od osuđenog na propast do vrlo dobrih šansi za dobitak na burzi -kaže Birtić u svojoj knjizi.
Za svoju strategiju ulaganja Birtić danas kaže da je strogo konzervativna i da ulaže tek kada iscrpnom analizom utvrdi da je neka tvrtka podcijenjena. Rok na koji drži takvu dionicu nije utvrđen, prodaje kada tvrtka na tržištu dosegne, prema njegovoj analizi, fer vrijednost.
– Cilj igre je ne kupovati dionice, nego kupovati kompanije – objašnjava svoju investicijsku logiku Birtić.

Očito je da mu ni ovo nije bilo dovoljno..

Jest Birtiću imaš pravo, ti i Đumbo bi mogli snimiti film – Nekoć Braća. On bi mogao glumiti Vladu Divca, onako ćelav

Malo me frka…već se sigurno roje nove ideje za novi tekst. ludilo, nešto sasvim novo…kupnja neizgrađenih stanova na Mjesecu…ono da pogleda na zemlju onako savisoka…joooooj nama [bye] [bye]…bojim se ponedjeljka ko poreza na dobit…plaše me Duhovi, lobotomizirani Mozgovi i masoni…ima li spasa od ovoga…pomagajte [pray] [pray]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

New Report

Close