Gorak okus poljuljana povjerenja u banke

Naslovnica Forum Komentari članaka Gorak okus poljuljana povjerenja u banke

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ma istina, nije nitko nikoga bičem tjerao za uzeti kredit u shwicarcima ¨ALI¨ Od 120000 Hrvata kako je navedeno u text bar 100000 nije imalo izbora Jer Stambene kredite nisi niti mogao podići u drugoj valuti. Neka zelenaške banke vrate lovu pa neka se onda znoje…!

Gospođo, jeste li svjesni da ste mjesec dana nakon upozorenja guvernera ipak digli kredit u švicarcima? Ako vi kao novinarka poslovnog niste uzeli upozorenje za ozbiljno, kako bi to napravili obični građani?

HNB, Rohatinski, 2006. kolovoz: “Hrvatska narodna banka stoga ponovno poziva građane da budu oprezni pri uzimanju dugoročnih kredita u švicarskim francima jer njihova analiza s “razinom pouzdanosti od visokih 95 posto” upućuje na to da će idućih mjeseci švicarski franci najvjerojatnije poskupjeti 17,8 posto. ”

Originalni tekst: http://limun.hr/main.aspx?id=42145&NadID=42094 [limun.hr]

Da je taj guverner bio znalac i sposoban kao što se vjerovalo da jeste (a vrijeme je pokazalo da nije) nikada ne bi dozvolio da se dogode krediti u švicarcima. Nadalje, hrvatska valuta je kuna. Uvođenjem kune ukinuta je i valutna klauzula a onda se prešutno preko noći opet pojavila. Jer stranim lihvarima ukidanje valutne klauzule nije bilo po volji.
Dakle (pokvarena) vlast je i zbog svog neznanja dozvolila da građane RH pljačkaju strani kolonizatori.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close