GMO sjeme soje osvaja i hrvatske oranice

Naslovnica Forum Komentari članaka GMO sjeme soje osvaja i hrvatske oranice

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ja sam za sklanjanje sviju barijera uvozu GMO-a i za neograničen uvoz GMO sjemena i proizvoda, tim više što su štetni za zdravlje ljudi.

Toliko su nas duhovno zatrovali da fizičko trovanje može samo skratiti agoniju ovom napaćenom narodu.

Potrebno je prisjetiti se informacije da su “ratari iz okolice Županje priznali da su u 2013. sjetvu obavili GMO sjemenom kupljenim u BiH”, u trenucima kada poljoprivrednici budu prosvjedovali zbog poticaja.

Direktor Croatiakontrole očito voli govoriti o nečemu u što se apsolutno ne razumije. GMO je sve što je čovjek ikada uzgojio, bez GMO-a nema poljiprivrede. Čim se geni neke biljke izmjene zbog djelovanja čovjeka, laboratorijski ili selektivnim uzgojem, ta biljka je genetski modificirana.

Za “GMO-free” se može otići u šumu jesti vrganje i borovnice, a sve ostalo je genetski modificirano. GMO-free oznake nemaju smisla kao ni BIO oznake. Recimo da su samo GMO oni koji su posljedice genetičkog inženjerstva, to što one nemaju BIO oznaku ne znači da su anorganske “biljke” koje su na bazi žive. Sve što je na bazi ugljika je organsko, tako da je svaka biljka, gljiva ili životinja organska, na našem planetu ne postoji anorgansko živo biće.

New Report

Close