Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Glavnica duga hrvatskih autocesta 4,3 milijarde eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Glavnica duga hrvatskih autocesta 4,3 milijarde eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Odlična esejska analiza HAC – a! Pametnom dosta.
No ima i protivnika monetizacije okupljeni u građansku inicijativu “Ne damo naše autoceste”!? Ako su to ‘naše ceste’ onda su i moje!!! Ja svoj dio dajem u koncesiju i tražim od vlade da me oslobodi plaćanja toga kredita, a i dalje ću na naplatnoj rampi platiti cestarinu.
Mijat Stanić, Sever i Karamarkovići koji to potpisuju neka nas protivnike potpisa izuzmu od obaveze vraćanje – ostatka kredita…

Vidim da se je Poslovni jako uhvatio u borbu protiv inicijative ‘Nedamo naše autoceste’. Ovo je već peti ili šesti članak koji govori u korist monetizacije a da istovremeno nije objavljen niti jedan članak koji bi argumentirao stranu protivnika monetizacije.
Stvarno bi bilo lijepo kad bi Poslovni bio odmjereniji i neutralniji kod političkih strana i odluka. Bolje bi bilo da Poslovni sam napravi analizu učinaka monetizacije koja bi uključivala ekonomske učinke, političke učinke, strateške učinke, ruralni razvoj itd.

Hrvati su neuki i nesposobni.

[emo_palacg]

Po ugovoru o koncesiji novi koncesionar će i dalje iz državne blagajne uzimati ogromne novce kako bi nadoknadio minus. Naime, po ugovoru Hrvatska država JAMČI profitabilnost i ćemo i ubuduće iz naših novaca plaćati novom upravitelju/vlasniku autoceste da bude siguran da će zaraditi.

Zašto to prešućuje Poslovni dnevnik?

@antev,

to je bar očito , PD vrši selekciju informacija ili su tekstove pisali lijevi , crveni , žuti i zeleni vragovi i stoka sitnog zuba .

Zbog toga ima neopravdano toliko tekstova o raznim štetočinama :
Mireli Holy , Vesi Pusić , Marasu ,Zmajloviću , Siniši Hajdaš Dončiću i monetizaciji….

.

New Report

Close