‘Gdje su bili Grozd, Crkva, Čičak, obitelj dok su 13-godišnjaci “trusili tekile” ?’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Gdje su bili Grozd, Crkva, Čičak, obitelj dok su 13-godišnjaci “trusili tekile” ?’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Logika Jovačeta:
Nakon seksualnog odgoja doći će i do smanjenja potrošnje alkohola.

Crkva ima pravo kada kaže da treba učiti djecu Božanskim moralnim mjerilima, no to nebi smjeli naturati školi da to ona čini već to trebaju činiti oni ako se smatraju pravim pastirima. Neka idu po kućama te djece i neka ih uče. I njihove roditelje bi trebali poučiti mnogim stvarima. Zašto to ne čine? Isus je obilazio sela i gradove i poučavao pa i oni bi tako trebali ako su Kristovi sljedbenici. Da, treba dignuti g… i obilaziti izgubljene ovce a ne samo zvoniti i čekati da im se dođe. BOLESNE treba obilaziti oni nemogu doći sami.

neće uvijek biti ovako.

U Državi lopovluka,neznanja,nezaposlenosti ovo je goruća tema!


U Državi lopovluka,neznanja,nezaposlenosti ovo je goruća tema!

Zato to vlada i forsira da se ljudi bave bedastoćama umjesto očajnim rezultatima rada vlade, tj. katastrofalnim stanjem hrvatskog gospodarstva i rekordnom nezaposlenošću

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

e pa sad, ako ćemo po odgovornosti, ta djeca se nisu napila niti u crkvi niti pred roditeljima nego na javnim okupljanjima na trgovima, u kafićima, parkovima… stoga, kako je prodaja alkohola i konzumacija maloljetnim osobama zakonom zabranjena, ispravno pitanje glasi:
gdje su bile institucije sustava kojega si ti ministar, tj gdje su bile inspekcije i policija???

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ovo je situacija apsurda.

Crkva je kriva za sve, vlada za ništa.

Koliko znam Crkva kaže da je neumjerenost u piću loša i grijeh. Država kaže da je svak slobodan raditi sa svojim tijelom što želi.

Kako to da izvršna vlast nije izvršavala zakone i kaznila sve one koji su prodavali alkohol maloljetnicima.

Već je davno Jovanović tebao biti bivši ministar u vladi.

Neprimjereno je da ministar obrazovanja i školstva koristi demagogiju, laži i govor mržnje.

Sanjam bolju Hrvatsku!!!!

i još jedna stvar, niti u socijalističkom sustavu niti u vrijeme rata i poratja niti dan danas se ne može vidjeti da u društvu roditelja a pogotovo na misi i vjeronauku u crkvi, curice nose minjake do guzice a dečkići ih javno šlatare sa čikovima u ustima hvaleći se kako su se ubili od alkohola i droga dan prije, okupljeni oko sumnjivih tipova naslonjenih na istaknutim pozicijama pred osnovnim i srednjim školama te kafićima i parkovima u njihovoj neposrednoj blizini!

zato se ti ministre primi posla da se obrazovne ustanove očiste od sranja kao alkohola, droga i nemorala umjesto da na mala vrata u naše domove guraš i promoviraš gnjusne želje pedofilskih i homoseksualnih bolesnika kao nešto normalno i općedruštveno prihvaćeno…mi roditelji najviše volimo svoju djecu i najbolje znamo što je za njih dobro a što ne !

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Bravo Barbosa. Svaka ti piza.100tka od mene.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

manje je bitno gdje je tko bio, više je bitno gdje je tko sada i što će se sada dogoditi, dogodilo se kršenje ili nepoštivanje nekoliko Zakona, bilo bi lijepo od vlasti i ministra da javno objavi sankcije za djecu, roditelje, prodavače alkohola , policiju i ostale učesnike koji su ovakve stvari trebali spriječiti, nemojte mi samo reći da niti jedan policajac nije vidio pijano dijete u toku noći, (mene uvijek uhvate kada nepropisno vozim [emo_plazi]),
ne očekuje valjda ministar da će crkva formirati kakve noćne patrole po kafićima i “propovijeda” Zakone, onima koji ih ne čuju tamo gdje treba, moj ministre ni tebi ne bi bilo loše upisati kakav ubrzani tečaj vjeronauka, nemoj čekati posljednje dane kao neki tvoji partijski drugovi

A čujte politička korektnost i krajnji liberalizam je “dogma” novog vijeka. Liberali su postali ono što su zamjerali Crkvi, nepogrešivost.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close