Garaža Tuškanac otvara se i bez dokumentacije

Naslovnica Forum Komentari članaka Garaža Tuškanac otvara se i bez dokumentacije

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ma koji komentari… svako parkirno mjesto kosta 98000HRK ili cca 13600EURa !!!!
Sta bi bilo da grade neku, nedaj boze, rukometnu dvoranu… A parkirna mjesta za “vrle” sabornike se vjerojatno nece naplacivati. Sta te briga, nije tvoje – nase je tj. NICIJE!
A oni se ne mogu dogovoriti oko placanja?

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

joo kako treba zatvorit tu bradatu lopinu!

Tehnika d.d. i plačanje….

Tehnika d.d bi trebala nešto platiti podizvodaću ????
Znajuci Tehniku oni će podizvodača tužiti je on dužan platiti Tehnici za tu privilegiju što je mogao raditi na tom projektu.
U istu je situaciju Tehnika d.d. dovela vlasnike zemljišta u gradu Kutina gdije je Tehnika d.d. bespravno i nasilno izgradilia te prodala (dijelom MUP-u i MORH-u) zgradu a da pri tome do dana današnjeg nije platila niti kune vlasnicima zemljišta vec iste tuži i traži da joj Sud temeljem bespravne i nasilne gradnje dodijeli pravo vlasništva nad zemljištem.
Vlasnici zemljišta bi po tužbenom zahtijevu trebali platiti i sudske troškove.
Niti rijeći o odšteti vlasnicima zemljišta za korištenje zemljišta, izgubljenu dobit ili podjeli dobiti ostvarene prodajom objekta.
Na taj način Tehnika d.d. može biti “uspješno gradevinsko poduzece koje radi na velikim infrastrukturnim objektima od važnosti za RH i grad Zageb”.
Zanimljivo je da njen Direktor dobiva za takvo ponašanje nagrade.

New Report

Close