Čkomi jugoslavenko! Sram te bilo, u tvojoj smrdljivoj jugoslaviji da si tako srala po subnoru ubili bi te.
Daj Frankie , ne izmišljaj…! Branitelji su ko piz.e dogovarali
iza leđa Ercegu…… tko ih je snimio, svaka čast!
A sta ja imam izmisljat. Snimka je tu kom pravo kom krivo.
Čkomi jugoslavenko! Sram te bilo, u tvojoj smrdljivoj jugoslaviji da si tako srala po subnoru ubili bi te.
Znači Vas ne smeta što su branitelji postali novi Subnor.
Meni smeta.
I smetaju me ovakvi izljevi mržnje.
To je ono što govorim, da se sistematski radi na svađanju ljudi, umjesto da se radi na izlasku iz krize.
HDZ želi ponovo zavaditi narod, i dok se narod svađa da oni dalju kradu i uništavaju Hrvatsku.
Uostalom to se vidi i po sucima koji se prijavljuju za Ustavni sud.
Nepismeni su.
Ja kažem da o ljudima najbolje govore njihova djela.
Prosvjedovati uz sve one uvjete koje im je Hrvatska država omogućila, u zemlji gdje ima više umirovljenika i nezaposlenih od zaposlenih je nedopustivo.
U šatoru još samo žive i rade cirkusanti..
Tako da ih ja ne mislim zvati šatorašima već Klaunovima.
Ne nego me smeta što se pljuje po ljudima koji su ti izborili demokraciju da ti ovdje možeš svoje bljuvotine pisati i da ti nitko neće ništa napraviti zbog toga.
Kako možeš imati obraza pljuvati ljude koji nemaju noge, ruke, oči, nepokretni su i još prosvjeduju, smrzavaju se već 4 mjeseca?
Odličan spin hasnfefer, kažeš hdz ih dijeli, onda je taj hdz super ako uspije nagovoriti invalide da se smrzavaju 4 mjeseca!
Zoveš ih teroristima, šatordžijama, vrijeđaš ih, 1990. to su govorili četnici i srbi, znači isti scenarij ponavljaš kao i oni.
Ja ti se divim, da su tebi najveći problem hrvatski branitelji a nije nesposeobna sdp vlada, koja je srozala hrvatsku na dno dna, mladi se iseljavaju, stanovništvo stari, tisuće problema a ti i miami se okomili na branitelje, svaka vam čast.
Ne nego me smeta što se pljuje po ljudima koji su ti izborili demokraciju da ti ovdje možeš svoje bljuvotine pisati i da ti nitko neće ništa napraviti zbog toga.
Kako možeš imati obraza pljuvati ljude koji nemaju noge, ruke, oči, nepokretni su i još prosvjeduju, smrzavaju se već 4 mjeseca?
Odličan spin hasnfefer, kažeš hdz ih dijeli, onda je taj hdz super ako uspije nagovoriti invalide da se smrzavaju 4 mjeseca!
Zoveš ih teroristima, šatordžijama, vrijeđaš ih, 1990. to su govorili četnici i srbi, znači isti scenarij ponavljaš kao i oni.
Ja ti se divim, da su tebi najveći problem hrvatski branitelji a nije nesposeobna sdp vlada, koja je srozala hrvatsku na dno dna, mladi se iseljavaju, stanovništvo stari, tisuće problema a ti i miami se okomili na branitelje, svaka vam čast.
Znaš tko je uništio Hrvatsku. HDZ koji ju je opljačkao dok su ti isti branitelji krvarili na bojištu.
Pa SDP je sveukupno bio dvaput na vlasti.
Vi stvarno mislite da se može toliko uništiti i opljačkati Hrvatska za tri godine.
Ne znam samo što je ostalo od HDZ-a.
Gdje sam napisao da ih zovem teroristima i šatorađžijama.
Napisao sam da ih nazivam cirkusantima i klaunovima.
Neka se počnu ponašati kao odrasli odgovorni ljudi pa ću ih tako i početi doživljavati.
Možete možda Vi mi objasniti zbog čega oni to zapravo prosvjeduju?
Pa oni su sami od sebe napravili problem.
Umjesto da se stvarno razgovora o ozbiljnim gospodarskim pitanjima, mi imamo svaki dan cirkus.
I predsjednica je prvi dan otišla njima pod šator, umjesto da recimo otiđe na zavod za zapošljavanje. Tamo gdje jesu ljudi kojima treba pomoći.
Na one četničke uvrede Vam neću uopće odgovarati.
Ja sam se borio za Hrvatsku u kojoj su svi jednaki i gdje će svi imati ista prava i obveze.
Pravo na rad, normalan život.
Ako je to Hrvatska u kojoj će se ljudi busati u prsa s 25.000 kuna penzije, a neki nemaju za kruh.
Onda to nije moja Hrvatska i to nisu moji branitelji.
Jer se oni nisu borili za sebe i svoj narod već za povlastice.
A cirkusante nisam ja od njih napravio.
Napravili su se sami.
I tako ih većina ljudi vidi.
@miami
Ne znam o kakvom razdoru pricas ali reci mi koga zastupaju ovi tvoji "branitelji" sto su ti po mjeri za razliku od mrskog Glogoskog i Klemma???
@moderator
U cemu je problem da se brisu postovi??? Poslusaj dole na linku sto se vikalo ovdje!! Oni koji umjesto Србија cuju Hrvatska trebaju ici na testiranje sluha.
Ovo su ti drugi branitelji sto im branitelji šatoraši smetaju.To su ti drugi branitelji koji viču Ово је Србија ,Ово је Србија, Ово је Србија,Ово је Србија,Ово је Србија Ово је Србија.I je istina je to su isto branitelji,ali ovi branitelji su '91 branili Veliku Srbiju u Hrvatskoj. Pa sad kom pravo kom krivo. I ako netko ne razumije da ovo nisu nikakvi hrvatski branitelji ocito treba nekakvu strucnu pomoc.
http://m.24sata.hr/news/provokatori-su-se-uvukli-meu-antisatorase-da-izazovu-kaos-407283
o čemu ti tužni čovječe govoriš? Kakva mrtva velika srbija? tko se derao velika srbija i gdje? Imaš video na indexu pa poslušaj. Ako se netko uvukao među prosvjednike to su ovi iz savske jer žude za sukobom. Ja bi sve ove koji nemaju očita i vidljiva oštećenja na prisilan rad kopanja kanala jer rad kao takav čisti um i oslobađa od budalaština koje se u glavi stvaraju od nerada, pića i kladionice.
[/quote]
Da se ovako razgovaralo za vrijeme Debelog Bijelog Tita zavrsilo bi se na Golom Otoku.
Ps. najveca fama u nepismenom dijelu Hrvata je da je Yugoslavija bila prosperitetna i obećavajuća. Bila je nakaradna i neodrziva. Slon u staklenoj sobi koji se deblja a treba se okrenuti.
Nije se Yugoslavija raspala zbog Tuđmana nego je Tuđman imao viziju stvoriti zemlju i zadrzati nesto prilikom raspadanja te nezgrapne, neodrzive nemani.
Upiši na GPS lokaciju….mjesta : CIRKUS ..i to ti je tu.
ako bi ja mogao primjećivati da vam se ovdije gdje životom svojim proživljavate čineći se svoje babske dane ništa ne sviđa u državi koju su ostvorili oni što vi stalno nijh nazivate šatordskim ljudima od cirkusa ne bi možda trebali stalno trošenjem crvenih bobica pogoršavati svoje stanje nego bi možbiti savjetovanjem sa vašim psihijatrijskim doktorom mogli prelaskom na plave bobice imati poboljšanje svoha općeg stanja i tako doprinositi na forumu dfa ne moramo vi mi svi ispoštati zbog radi vaše crvenim bobiccam liječene neprolaznebolesti
Ps. najveca fama u nepismenom dijelu Hrvata je da je Yugoslavija bila prosperitetna i obećavajuća. Bila je nakaradna i neodrziva. Slon u staklenoj sobi koji se deblja a treba se okrenuti.
Nije se Yugoslavija raspala zbog Tuđmana nego je Tuđman imao viziju stvoriti zemlju i zadrzati nesto prilikom raspadanja te nezgrapne, neodrzive nemani.
Domaći meni stvarno nije jasno to stalno spominjanje Jugoslavije.
Niti je Jugoslavija bila prosperitetna, niti je bila bog te kako napredna.
Problem je što je Hrvatska 100 puta gora od nje.
Dok su druge zemlje istočnog bloka, uključujući i Rusiju napredovali, mi sada kilometrima zaostajemo za njima.
Naravno uz nove uhljebe i ljude koje će imati doživotna prava, njihove obitelji i djeca.
Da ti to jednostavno objasnim.
Tuđman je napravio od Hrvatske Jugoslaviju u malom.
Potpuno isti sistem, jedino sada imamo ne kao jednu partiju, već dvije.
Kako je Hrvatska ipak puno manja od jugoslavije, takvo stanje je još manje održivo.
…I tako ih većina ljudi vidi.
Pa ovo je tipicni komunisticki nacin razmisljanja. Osim ako ti i miami niste ta vecina. Aha mislis na onu sutljivu vecinu. Onu vecinu koja se u rasprave ne upusta,a oni su svi redom na Vasoj strani. To je kao i kod izbora za predsjednika RH. Za Kolindu su glasale krezube neskolovane spodobe,a vecina Josipovicevih glasaca(ta sutljiva vecina) je ostala kuci tako da je on unatoc svemu moralni pobjednik.
Pa ovo je tipicni komunisticki nacin razmisljanja. Osim ako ti i miami niste ta vecina. Aha mislis na onu sutljivu vecinu. Onu vecinu koja se u rasprave ne upusta,a oni su svi redom na Vasoj strani. To je kao i kod izbora za predsjednika RH. Za Kolindu su glasale krezube neskolovane spodobe,a vecina Josipovicevih glasaca(ta sutljiva vecina) je ostala kuci tako da je on unatoc svemu moralni pobjednik.
[/quote]
Oprosti.
Nisam znao da je predsjednica braniteljica.
A koja ih to većina podržava?
Svaki dan se skupi milion ljudi, da ih podrži?
i prestani me zvati komunistom jer ja to nisam.
Niti sam glasao za Josipovića, makar to opće nije važno.
Jer ću ja tebe početi zvati udbašem koji drugima nameće mišljenja.
Molim te prosvijetli me.
Koje zahtjeve branitelja koje prosvjeduju ti podržavaš?
Da li smatraš da im treba povećati novčane naknade i prava?
Da li treba ta prava i branitelje staviti u Ustav uz hrvatske manjine, da im se zajamče ta prava?
Evo molim te napiši, čemu služi taj prosvjed i zašto prosvjeduju u šatoru, a ne recimo unutar ministarstva branitelja?
Da li taj šator ima sve dozvole za upotrebu, kao protupožarni sustav.
što će se dogoditi ako se šator zapali i netko zbog toga pogine?
Tko će za to odgovarati?
Ah da, tko je organizator prosvjeda?
Evo da te čujem konkretno.
Pa to sam ti nekidan napisao. Da ne mislis da cu ti ja svaka dva tjedna kako se tebi digne pisat sto podrzavam,a sto ne. Kolinda nije braniteljica samo vucem paralelu. Po tebi i miami je Josipovic dobio izbore. Kazes vecina ne podrzava branitelje. Pa da je tome tako onda bi se sigurno skupilo vise od 200 velikosrpskih prosvjednika antisatorasa. Sator ima ugradjenu protupozarnu zastitu u vidu sprinklera. Zasto prosvjeduju u satoru a ne recimo unutar ministarstva branitelja. Jako dobro pitanje samo si ga trebao uputit Peđi Matiću.